Το «Fuego» κατακτά τα charts της Ευρώπης!

Είναι το hit του φετινού καλοκαιριού

Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να μην κατέκτησε την πρωτιά στην Eurovision 2018, ωστόσο είναι και πάλι νικήτρια, αφού η δεύτερη θέση είναι η καλύτερη που έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα η Κύπρος στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Το «Fuego» φαίνεται πώς θα είναι το hit του φετινού καλοκαιριού, καθώς  κατακτά τα charts της Ευρώπης.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι νούμερο 1 σε πάρα πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως μπορείτε να δείτε και στον παρακάτω πίνακα που παρουσίασε μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Κάτι ήξερε λοιπόν η Άννα Βίσση, η οποία μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τοποθετήθηκε δημόσια ποστάροντας  στο Ιnstagram την κυπριακή σημαία ως φωτογραφία και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Μπορεί το Ισραήλ να κέρδισε την πρώτη θέση με ένα υπέροχο τραγούδι χωρίς αμφιβολία, ωστόσο έχω συγκινηθεί που η Κύπρος, ήταν τόσο κοντά και κέρδισε το ενδιαφέρον και την αγάπη από όλους χάρη σε αυτό το δυναμικό κορίτσι, την Ελένη Φουρέιρα και το μοναδικό τραγούδι από τον φίλο μου Άλεξ Παπακωνσταντίνου μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές! Μπράβο παιδιά και συγχαρητήρια για τη σκληρή δουλειά και την πίστη που δείξατε και επίσης… Εκρηκτική εμφάνιση!!!! Το καλοκαιρινό hit είναι το Fuego!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top