Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε τις τρεις νονές του νεογέννητου γιου της!

Μέσω Instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έγινε μητέρα πριν περίπου δύο μήνες, άφησε χθες το βράδυ για λίγο το μωρό της στο σπίτι αλλά και τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και βγήκε για φαγητό με τις φίλες της!

Λίγες ώρες αφότου εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου μίλησε για πρώτη φορά για την μητρότητα, τον τοκετό αλλά και τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο στα Stories της στο Instagram αποκαλύπτοντας τις νονές του μικρού Μάξιμου!

Θα είναι όχι μία, ούτε δύο αλλά… τρεις!

Πρόκειται για την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη, τη στιλίστρια Νικόλ Παναγιώτου, καθώς και μία πολύ καλή φίλη του συζύγου της – και δική της πλέον, την Εύη Πρεβενά.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός έγινε μητέρα στις 14 Μαρτίου καθώς έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι βάρους 3 κιλών και 310 γραμμαρίων, ο οποίος θα πάρει το όνομα Μάξιμος. 

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, ο οποίος διατηρεί ξενοδεοχειακή μονάδα στη Μύκονο, είναι μαζί από το 2013. Τον Οκτώβριο του 2017 έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της ηθοποιού και λίγο αργότερα στις 18 Νοεμβρίου παντρεύτηκε τον επιχειρηματία αγαπημένο της με πολιτικό γάμο στο Γύθειο, από όπου κατάγεται η Αθηνά, έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους συγγενείς και στενούς φίλους. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top