Gigi Hadid: Αντιδράσεις για το εξώφυλλο στη Vogue - Ζήτησε συγγνώμη

Δείτε τι συνέβη

O κακός χαμός έγινε με τη φωτογράφιση της Gigi Hadid στο εξώφυλλο της Ιταλικής Vogue για το τεύχος Μαΐου.

Η 23χρονη καλλονή ποζάρει στο φακό του Steven Klein καθισμένη στα πόδια του μοντέλου, Justin Martin,  φορώντας μια εντυπωσιακή Dolce & Gabbana δημιουργία, ένα στέμμα και μακριά σκουλαρίκια.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις είναι το… χρώμα της! Το δέρμα της είναι σκούρο με τους fans της να υποστηρίζουν πως «μοιάζει με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο».

«Για ποιο λόγο να βάψεις τη Gigi ενώ υπάρχουν αμέτρητα έγχρωμα και πανέμορφα μοντέλα;» διερωτήθηκαν κάποιοι άλλοι.  

Βέβαια, δεν ήταν λίγοι οι οποίοι την υποστήριξαν λέγοντας πως η ίδια δεν φταίει σε τίποτα και πως απλά έκανε τη δουλειά της!

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε, με το εξώφυλλο να κάνει το γύρο του διαδικτύου, η Gigi Hadid θέλησε να απολογηθεί μέσω twitter.

To διάσημο supermodel δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την ώρα που γύριζε στο σπίτι της μετά τη φωτογράφιση για τη Vogue και εξήγησε πως η ίδια ως μοντέλο δεν μπορεί να έχει άποψη για την καλλιτεχνική επιμέλεια μιας φωτογράφησης.

«Αυτή είναι μία φωτογραφία μου καθώς επιστρέφω σπίτι από τη φωτογράφιση για το εξώφυλλο της ιταλικής Vogue, στις 3 Απριλίου. Μπορείτε να δείτε τη διαφορά στο μαύρισμά μου για τη φωτογράφιση εκείνη την ημέρα», ανέφερε σχολιάζοντας τη φωτογραφία.  

«Παρακαλώ καταλάβετε ότι ο έλεγχος που έχω σε μία φωτογράφιση, πρώτον είναι ανύπαρκτος σε όρους καλλιτεχνικής επιμέλειας και δεύτερον, τελειώνει τη στιγμή που φεύγω από το στούντιο. Οποιαδήποτε επεξεργασία γίνει στη φωτογραφία μετά είναι πέρα από τον έλεγχό μου εντελώς» συνέχισε η Hadid.  

Παραδέχτηκε πως το τελικό αποτέλεσμα της συγκεκριμένης φωτογράφησης με τον Steven Klein δεν ήταν σωστό και ζήτησε συγγνώμη αν άθελά της προσέβαλε κάποιους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top