Η φωτογραφία για την επέτειο γάμου του πρίγκιπα William και της Kate Middleton

Τη δημοσίευσε το παλάτι του Kensington στο Twitter

Λίγες μέρες αφότου υποδέχθηκαν το τρίτο τους παιδί, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton γιόρτασαν την 7η επέτειο του γάμου τους!

Λόγω της ημέρας, το παλάτι του Kensington ανέβασε στο Twitter μία φωτογραφία από τον βασιλικό γάμο στην οποία απεικονίζεται το νιόπαντρο πριγκιπικό ζευγάρι να φεύγει με το στολισμένο αυτοκίνητό τους από την εκκλησία!

«Εφτά χρόνια πριν, σαν σήμερα. Σας ευχαριστούμε για όλα τα υπέροχα και γεμάτα αγάπη μηνύματα, για την επέτειο γάμου του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge», γράφει η ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται πως το αγαπημένο πριγκιπικό ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 29 Απριλίου του 2011 σε ένα γάμο που άφησε ιστορία.

Ο γάμος τελέστηκε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ. Η Kate Middleton φόρεσε νυφικό σχεδιασμένο από τη Βρετανίδα σχεδιάστρια Sarah Barton, από τον Οίκο Μόδας Alexander MacQueen, καθώς και μια τιάρα την οποία της δάνεισε η βασίλισσα. Ο Πρίγκιπας William φόρεσε την κόκκινη στολή της Ιρλανδικής Φρουράς, της οποίας φέρει τον τιμητικό βαθμό του συνταγματάρχη.

Ο κουμπάρος που επέλεξε ο William ήταν ο αδελφός του, πρίγκιπας Harry. H αδελφή της νύφης, Pippa Middleton ήταν παράνυφη της Δούκισσας του Cambridge. Μετά τον γάμο το ζευγάρι μεταφέρθηκε από το Αββαείο του Γουέστμινστερ στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, για την καθιερωμένη εμφάνισή τους στο μπαλκόνι, όπου αντάλλαξαν όχι ένα, αλλά δύο φιλία, «σπάζοντας» το πρωτόκολλο.

Πηγή φωτο: AP

Πηγή βίντεο: Reuters

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top