«Είμαι ερωτευμένη»! Η εξομολόγηση της Νατάσας Καλογρίδη για τον Αλ. Λυκουρέζο

Όσα είπε στον Κοκλώνη στη Βενετία

Καλογρίδη για Λυκουρέζο: «Είμαι ερωτευμένη»!

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη είναι σχεδόν δύο μήνες μαζί. Η γνωριμία του ζευγαριού ξεκίνησε από έναν κοινό φίλο.

Ο Νίκος Κοκλώνης εδώ και χρόνια έχει δικηγόρο τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, με τον οποίο στην πορεία ανάπτυξαν και φιλική σχέση. Μάλιστα, στον προηγούμενο κύκλο της εκπομπής του, Celebrity Travel, είχε φιλοξενήσει και την αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

Με τη Νατάσα Καλογρίδη, ο Κοκλώνης τους τελευταίους μήνες έκανε αρκετή παρέα. Μέσω εκείνου η καλλιτέχνις γνωρίστηκε με τον ποινικολόγο και εκείνη η πρώτη συνάντηση αποδείχθηκε πως είχε καταλυτική επίδραση και στους δύο.

Το Πάσχα, η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βρέθηκαν μαζί στις Μαλδίβες –μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη που πρώτος είχε κανονίσει να περάσει εκεί τις διακοπές του, τους το είπε και έτσι προέκυψε να κανονίσουν μια εξωτική απόδραση όλοι μαζί. Μέχρι τότε ούτε η Νατάσα Καλογρίδη, ούτε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχαν απαντήσει σε τηλέφωνα δημοσιογράφων κάνοντας την όποια δήλωση για τη σχέση τους, ποτέ δεν είχαν μιλήσει σε κάμερες ξεκαθαρίζονταν αν συμβαίνει κάτι και τι ακριβώς. Οι πράξεις άλλωστε μιλούσαν από μόνες τους. Όμως, η φιλία τους με τον Νίκο Κοκλώνη και ο ρόλος του στη γνωριμία τους ήταν ο λόγος που είπαν το ναι και τον ακολούθησαν σε μια αρχετυπικά ρομαντική πόλη όπως η Βενετία. Εκεί, στα πλαίσια του Celebrity Travel, μίλησαν για πρώτη φορά, ξεχωριστά και όχι σε κοινή συνέντευξη, για όσα βιώνουν αυτόν τον καιρό.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το περιοδικό «People» η Νατάσα Καλογρίδη εξήγησε τι ήταν αυτό που την κέρδισε στην προσωπικότητα του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και τι θαυμάζει σε αυτόν, παραδέχτηκε πως είναι ερωτευμένη και μίλησε για δεύτερη φορά στα χρόνια της καριέρας της για κάποια δεδομένα της προσωπικής της ζωής –η πρώτη ήταν όταν είχε αναφερθεί στον γάμο της με τον Γιώργο Μενεγάτο το 2008, που έγινε μέσα σε λίγους μήνες γνωριμίας και κράτησε λιγότερο από ένα χρόνο. Σαν παιχνίδι της μοίρας, ο πρώην σύζυγος της Νατάσας υπήρξε για χρόνια σύντροφος της κόρης του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρίας Ελένης, κάτι που επισήμανε ο Νίκος στην κουβέντα τους και έτσι μίλησε και για αυτό.

Όσο για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, μπορεί εδώ και πολλές δεκαετίες να έχει συνηθίσει να κάνει δημόσια δηλώσεις για τις πολύκροτες υποθέσεις που διαχειρίζεται, αλλά η συζήτησή του με τον Νίκο Κοκλώνη είχε μια πολύ διαφορετική διάθεση. Για πρώτη φορά μίλησε για το πώς νιώθει βλέποντας την προσωπική του ζωή κρεμασμένη στα περίπτερα και πρώτο θέμα στις πρωινές εκπομπές. Μίλησε για το αν είχε αγωνία για την αντίδραση της κόρης του, δεδομένου πως η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες. Πήρε θέση ακόμα και για τα σχόλια πως η Νατάσα Καλογρίδη θυμίζει σε πολλά τη γυναίκα που έζησε μαζί για περισσότερα από 40 χρόνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top