Η Charlize Theron ’’τσαλακώνει" την εικόνα της και αποκαλύπτει πώς πήρε 23 κιλά!

H εξομολόγηση της 42χρονης σταρ - Νέα ενημέρωση 29-04-2018 08:17

Charlize Theron: Τα μπέργκερ, τα πατατάκια και τα 23 κιλά

Έδειξε ό,τι είναι διατεθειμένη  να  κάνει τα πάντα για τη δουλειά της, ακόμα και να «τσαλακώσει» την εικόνα της παίρνοντας 22 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου της στη νέα ταινία «Tully».


 
Φυσικά, αναφερόμαστε στη Charlize Theron, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres μίλησε για την περίοδο που έτρωγε ασύστολα, προκειμένου να καταφέρει να υποδυθεί μια υπέρβαρη μητέρα τριών παιδιών.
 
Η 42χρονη ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έτρωγε πάρα πολλά πατατάκια και μάλιστα έκρυβε τις σακούλες με τα chips, στον καναπέ, αλλά και στο μπάνιο.

Περιγράφοντας τη διαδικασία, εξήγησε πως «Οι πρώτες τρεις βδομάδες είναι πάντα ωραίες γιατί είσαι σαν παιδί σε μαγαζί με ζαχαρωτά. Είχε πλάκα να πηγαίνω για πρωινό σε μπεργκεράδικα και να πίνω δύο μιλκσέικ».

Όμως συμπλήρωσε ότι «Ύστερα από τρεις βδομάδες, δεν είχε πια πλάκα. Ξαφνικά κουράζεσαι να τρως τόσο και ύστερα γίνεται αγγαρεία. Θυμάμαι ότι έπρεπε να βάζω ξυπνητήρι στη μέση της νύχτας για να διατηρώ το βάρος μου».

Βέβαια, δεν παρέλειψε να αναφέρει πώς κατάφερε να τα χάσει. «Μού πήρε περίπου 1 1/2 χρόνο. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι, ένα πολύ μακρύ ταξίδι. Και ήταν δύσκολο γιατί είχα να πάω σε προβολές ταινιών και παρουσιάσεις εκείνη την περίοδο και κανείς δεν ήξερε πως είχα παχύνει για την ταινία. Νομίζω ότι στην αρχή, όταν βγήκαν οι πρώτες φωτογραφίες, όλοι νόμιζαν ότι φορούσα προσθετικά».

Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Charlize Theron «τσαλακώνεται» για ένα ρόλο. Tο 2003 είχε πάρει πάλι κιλά για την ταινία «Monster», η οποία μάλιστα της χάρισε το Όσκαρ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top