Kate Middleton – William: Αυτή είναι η νταντά των παιδιών τους!

Όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη - Νέα ενημέρωση: 20:53

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton καλωσόρισαν το τρίτο τους παιδί στις 23 Απριλίου και πλέον είναι και επίσημα μια πενταμελής οικογένεια!

Η Δούκισσα του Cambridge, εμφανίστηκε στην πόρτα της κλινικής για τις καθιερωμένες φωτογραφίες και έδειξε για πρώτη φορά στον κόσμο τον νεογέννητο γιο της.

Ωστόσο, μπορεί πολλές μαμάδες να πιστεύουν ότι η Δούκισσα έχει μια ομάδα από νταντάδες, όμως η ίδια είναι πολύ πιο απλή απ' όσο φαντάζεστε, καθώς έχει μόνο μία νταντά και για τα τρία παιδιά της!

Η Maria Borrallo είναι με την πριγκιπική οικογένεια από το 2014, καθώς ανέλαβε τη φροντίδα του μικρού George απ' όταν ήταν 8 μηνών. Επίσης, τα βρετανικά μέσα είχαν γράψει στο παρελθόν ότι η πρώτη λέξη της μικρής πριγκίπισσας Charlotte ήταν «Νταντά (Nanny)».

Αν και συχνά περνά απαρατήρητη από τους φωτογράφους, κανείς μπορεί να την αναγνωρίσει από τη στολή που φοράει.

H σήμα κατατεθέν στολή της νταντάς είναι στην πραγματικότητα η επίσημη στολή για τις νταντάδες του διάσημου κολεγίου Norland, που βρίσκεται στο Bath.

Η συγκεκριμένη σχολή εκπαιδεύει νταντάδες για πλούσιους, γαλαζοαίματους και διάσημους από το 1892, ενώ το πρόγραμμα σπουδών μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το ράψιμο, το μαγείρεμα και την αλλαγή πάνας, την αυτοάμυνα, την αντιμετώπιση αντιτρομοκρατικών επιθέσεων, καθώς και το πώς να αποφεύγει κανείς τους αδιάκριτους φωτορεπόρτερ.

Η Maria Borrallo, μένει μαζί με την οικογένεια και έχει δικό της διαμέρισμα μέσα στο παλάτι Kensington.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top