Ασυγκράτητοι Καλογρίδη- Λυκουρέζος: Νέες αυθόρμητες (;) φωτογραφίες

"Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά" λέει φίλος του ζευγαριού

Από το καλό στο… καλύτερο φαίνεται ότι πηγαίνει η σχέση της Νατάσας Καλογρίδη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Το περιοδικό Down Town δημοσιεύει νέες φωτογραφίες, τις οποίες αυθόρμητες δεν τις λες, από τη νέα κοινή εμφάνιση του ζευγαριού.

Όπως βλέπετε, οι δυο τους πήγαν για lunch με τα τρυφερά βλέμματα και τις αγκαλιές να δίνουν και να παίρνουν.

Φίλος του ζευγαριού ανέφερε στο περιοδικό πως «ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κατά κάποιον τρόπο, η Νατάσα ήταν μια τονωτική ένεση για τον Αλέξανδρο από την κατάθλιψη που πέρασε το φθινόπωρο με τον ξαφνικό θάνατο της Ζωής. Του έδωσε νέα προοπτική στα πράγματα, τον έκανε να κανονίσει ταξίδι στις Μαλδίβες το Πάσχα».

Μάλιστα, αποκάλυψε και νέες λεπτομέρειες για το ταξίδι τους στις Μαλδίβες.

«Στις Μαλδίβες της καθάριζε τον αστακό, της γέμιζε το ποτήρι, ήθελε να είναι συνέχεια μαζί της στο δωμάτιο. Στην ονομαστική της γιορτή, τής έκανε δώρο ένα Rolex»,.

Το νέο ζευγάρι της showbiz είναι μαζί εδώ και δύο μήνες. Η σχέση τους έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, ωστόσο, η ηθοποιός και ο γνωστός ποινικολόγος δείχνουν να μην ενδιαφέρονται καθόλου για τα κακοπροαίρετα σχόλια και ζουν τον έρωτά τους. Μάλιστα έχουν και την υποστήριξη της κόρης του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη, η οποία έφυγε πριν από οχτώ μήνες από τη ζωή),  Μαρία Ελένης Λυκουρέζου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top