Νατάσσα Καλογρίδη: Η ανανέωση του σπιτιού που μένει με τον Λυκουρέζο!

Δείτε το φωτορεπορτάζ

Νατάσσα Καλογρίδη: Στο Κολωνάκι για ψώνια και η ανανέωση

Η Νατάσσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εδώ και δυο μήνες περίπου, είναι μαζί!

Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν παραδεχθεί ακόμα τουλάχιστον τίποτα δημόσια, αλλά περνούν υπέροχα μαζί και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου βρίσκεται στο Κολωνάκι και στην ίδια πολυκατοικία με το σπίτι της Νατάσας Καλογρίδη. Έτσι πληροφορίες τον θέλουν να μένει όλο και πιο συχνά μαζί της, έχοντας αφήσει το σπίτι που ζούσε με την αείμνηστη ηθοποιό στο Πόρτο Ράφτη.

Η εκρηκτική Νατάσα απαθανατίστηκε πρόσφατα, να βγαίνει από γνωστό κατάστημα με είδη σπιτιού, που επισκέφτηκε ώστε να κάνει μια ανανέωση στο σπίτι που στεγάζεται ο έρωτάς τους.

Βέβαια αναμένεται η εκπομπή Celebrity Travel, με το Νίκο Κοκλώνη να τους έχει καλεσμένους στη Βενετία και που φήμες τους θέλουν να μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους.

Mπορεί ο δεσμός τους να έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, αλλά εκείνοι δείχνουν να μην ενδιαφέρονται καθόλου για τα κακοπροαίρετα σχόλια και ζουν τον έρωτά τους.

Μάλιστα έχουν και την υποστήριξη της κόρης του γνωστού ποινικολόγου και της Ζωής Λάσκαρη (που έφυγε πριν από οχτώ μήνες από τη ζωή),  Μαρία Ελένης Λυκουρέζου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top