Μάρθα Κουτουμάνου-Ζένια Μπονάτσου: Σπάνια εμφάνιση μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη

Μαμά και κόρη σε επίσημη πρεμιέρα

Μάρθα Κουτουμάνου-Ζένια Μπονάτσου: Σπάνια εμφάνιση

Στην επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» πήγε η Μάρθα Κουτουμάνου με την κόρη της, Ζένια Μπονάτσου το βράδυ της Πέμπτης.

Μητέρα και κόρη έκαναν μια σπάνια εμφάνιση μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη…

Η Μάρθα, κόρη της Ζωής Λάσκαρη και η Ζένια, εγγονή της μεγάλης ηθοποιού, πάντα είχαν τη δική τους θέση στις πρεμιέρες της.

Η 20χρονη Ζένια θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της γιαγιάς της αλλά και του μπαμπά της, Βλάσση Μπονάτσου, στο χώρο της υποκριτικής, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της.

Η Μάρθα Κουτουμάνου στέκεται διακριτικά στο πλευρό της κόρης της και είναι σύμμαχός της σε κάθε της απόφαση και στόχο.

Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και τον Άρη Καβατζίκη το 2014 για το μεγάλωμα της Ζένιας:

«Ίσως επειδή λείπει ο πατέρας της, έχω μέσα μου ένα άγχος, ίσως να γκρινιάζω λίγο παραπάνω. Κάπως συμπληρώνεται, βέβαια, η απουσία του από τη μαμά, τον Αλέξανδρο ή τη Μαρία – Ελένη. Ωστόσο, το άγχος μου ήταν ότι δεν μπορούσα να της πω “θα το πω στον πατέρα σου” και αισθανόμουν κάπως “κουτσή” σε αυτό το θέμα. Αν και δεν νομίζω να είμαι υπερβολική.Την έλλειψη της πατρικής παρουσίας για το παιδί δεν την ένιωσα αμέσως μετά το θάνατο του Βλάσση. Όσο, όμως, περνούσε ο καιρός και σε κάποια πράγματα το παιδί έπρεπε να είναι με τον πατέρα του, στενοχωριόμουν. Με ζόριζε η απουσία του. Μάλλον το πιο δύσκολο ήταν στην εφηβεία της, κάθε φορά που υπήρχε ένας τσακωμός, πριν από δύο χρόνια περίπου. Διαφωνούσαμε κι έφευγε. Κι εγώ την κυνηγούσα, ενώ ταυτόχρονα τηλεφωνούσα στη μαμά και της έλεγα “κυνηγάω τη Ζένια με το αυτοκίνητο”. Το κενό της απουσίας πάντα θα υπάρχει, δεν γίνεται να μην υπάρχει. Το μεγάλωμα της Ζένιας, όμως, είναι πιο ασφαλές τώρα πια. Έκανα την καλή, την κακή, την αυστηρή. Έπαιξα πολλούς ρόλους, αλλά δεν ήθελα να χαθεί η εμπιστοσύνη της, αφού μου τα έλεγε όλα. Ήταν πολύπλοκο. Η Ζένια μπορεί εξωτερικά να μοιάζει στον Βλάσση, αλλά μέσα της είναι μια μικρή Ζωίτσα. Τσαούσα, ξέρει τι θέλει και αυτό που θέλει θα το κάνει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top