Συναγερμός στη Βρετανία για τον βασιλικό γάμο - Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας!

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry παντρεύονται στις 19 Μαΐου

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μ. Βρετανία ενόψει του γάμου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor.

Διαβάστε επίσης: H Meghan Markle ντύθηκε νύφη στο Suits πριν τον γάμο με τον πρίγκιπα Harry - Δείτε το τρέιλερ

Σύμφωνα με τις αρχές, πάνω από 100.000 επισκέπτες αναμένεται να ταξιδέψουν ως το Δυτικό Λονδίνο προκειμένου να δουν από κοντά το βασιλικό ζευγάρι.

Η αστυνομία θα εγκαταστήσει κιγκλιδώματα για να αποτρέψει πιθανές επιθέσεις με οχήματα, ενώ ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά θα «ξεψαχνίσουν» την περιοχή για τυχόν εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Μάλιστα, από εδώ και στο εξής καταστήματα και κτίρια θα ερευνώνται, ενώ θα γίνονται και τυχαίοι έλεγχοι σε επισκέπτες που φτάνουν με αυτοκίνητα και τρένα. Αντικείμενα που μπορεί να θεωρούνται ύποπτα θα αφαιρούνται. 

Η βρετανική αστυνομία Μεταφορών ανέφερε επίσης ότι θα αναπτύξει αστυνομικούς με πολιτικά αλλά και ένστολους κατά μήκος του Λονδίνου και της νοτιοανατολικής Αγγλίας ανήμερα του γάμου. 

Σημειώνεται ότι η Βρετανία βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο συναγερμού, που σημαίνει ότι μια επίθεση θεωρείται εξαιρετικά πιθανή.

Πηγή φωτο και βίντεο: AP

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top