Διάσημη ηθοποιός φωτογραφίζει τα πλευρά της και αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας της

Πριν από 6 μήνες έγινε μανούλα για δεύτερη φορά

 Διάσημη ηθοποιός εξομολογείται το πρόβλημα υγείας της

Η Jenny Mollen είναι λάτρης των social media και συχνά πυκνά θέλει να μοιράζεται θέματα που την απασχολούν με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πριν από 6 μήνες, η Αμερικανίδα ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον επίσης ηθοποιό Jason Biggs.

Τότε μας είχε δείξει την καισαρική της τομή και σήμερα θέλησε να μοιραστεί ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η 38χρονη ηθοποιός έβγαλε μια selfie και την ανέβασε στο Instagram καλύπτοντας το στήθος της και δείχνοντας τα πλευρά της.

Είναι φανερό ότι έχει χάσει πολλά κιλά και πολλοί θα πιστέψουν ότι πάσχει από νευρική ανορεξία, αλλά η Jenny Mollen έσπευσε να ενημερώσει ότι έχει ένα θέμα με τον θυροειδή της.

Μάλιστα, συνόδευσε την εν λόγω φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Δεν πρόκειται για ανορεξία, είναι θέμα θυρεοειδούς. Δεν ξέρω τι σκέφτεστε για εμένα και τον λόγο που έχω αδυνατίσει αρκετά αλλά δεν περίμενα ότι κάτι θα πήγαινε στραβά με την υγεία μου. Την περασμένη Παρασκευή είχα μια διόγκωση στο λαιμό μου που τελικά πήγα στο γιατρό. Ακόμα περιμένω τις εξετάσεις αίματος, αλλά ο γιατρός μου πιστεύει ότι πάσχω από τη νόσο Graves...».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top