Θλίψη για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Πέθανε και το τελευταίο της σκυλί!

Η Γουίλοου ήταν η τελευταία εκπρόσωπος των σκυλιών corgi της βασίλισσας, η 14η γενιά, απόγονος της Σούζαν, του πρώτου σκυλιού που είχε η 18χρονη τότε Ελισάβετ

Θλίψη για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Πέθανε και το τελευταίο

Η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να θεωρείται αυστηρή και σκληρή, όμως αυτή τη φορά φαίνεται πως έχει λυγίσει, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα.

Το τελευταίο της σκυλί corgi, η 14χρονη Γουίλοου, πέθανε, σύμφωνα με το «The Crown Chronicles».

«Η βασιλεία των corgi του οίκου των Γουίνσδορ τελείωσε», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Η Γουίλοου ήταν η τελευταία εκπρόσωπος των σκυλιών corgi της βασίλισσας, η 14η γενιά, απόγονος της Σούζαν, του πρώτου σκυλιού που είχε η 18χρονη τότε Ελισάβετ.

Το 2015 η βασίλισσα πήρε την απόφαση να σταματήσει την αναπαραγωγή των corgi, καθώς δεν ήθελε να μείνει κάποιο πίσω όταν αυτή πεθάνει.

Σύμφωνα με το Royal Central, η βασίλισσα είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του αγαπημένου της σκυλιού, περισσότερο από κάθε άλλο.

«Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί η Γουίλοου ήταν ο τελευταίος συνδετικός κρίκος με τους γονείς της και τα παιδικά της χρόνια. Είναι το τέλος μια εποχής».

Ήταν απόφασή της η ευθανασία του corgi, καθώς υπέφερε από ασθένεια που συνδεόταν με τον καρκίνο.

Προηγήθηκε, ο θάνατος της Χόλι, που απεβίωσε στο Μπαλμόραλ, όπου διαμένει η βασίλισσα όταν βρίσκεται στη Σκωτία.

Ο Γουίλοου και η Χόλι πρωταγωνίστησαν δίπλα στον κινηματογραφικό Τζέιμς Μποντ, Ντάνιελ Γκρεγκ σε βίντεο κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο.

Πλέον η βασίλισσα έχει δύο σκύλους, τον Βολκάν και την Κάντυ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top