Καλογρίδη - Λυκουρέζος: Η φωτογραφία από το ταξίδι τους στην Βενετία

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Καλογρίδη - Λυκουρέζος:Η φωτογραφία που κάρφωσε το ταξίδι

Ήταν η αφορμή για να γνωριστούν, αλλά και η αφορμή για να... "καρφωθούν".

Ο λόγος για τον Νίκο Κοκλώνη, που την Δευτέρα επέστρεψε μόνο με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο στο Ελευθέριος Βενιζέλος, κάνοντας όλους να φαντάζονται ότι ο γνωστός ποινικολόγος είχε πάει στην Βενετία για να βρει τον παρουσιαστή μαζί με την Νατάσα Καλογρίδη, χωρίς όμως να μπορούν να το... αποδείξουν.

Η απόδειξη, όμως, ήρθε μερικές ώρες μετά, όταν εκείνος μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή του φωτογραφία με την ηθοποιό από το ταξίδι τους στην γειτονική χώρα.

Στην εν λόγω ανάρτηση, δεξιά διακρίνεται λίγο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος...

 

 

 

Άλλο ένα γύρισμα τελείωσε, ένα επεισόδιο ξεκινάει και εγώ για άλλη μια φορά ετοιμάζω τις βαλίτσες μου για το επόμενο. είμαι σίγουρος ότι θα το λατρέψετε γιατί σε μία πόλη σαν τη Βενετία που όλοι θα ήθελαν να πανε όχι μόνο γιατί είναι η πατρίδα του Μάρκο πόλο, του Βιβάλντι αλλά και το Καζανόβα αλλά γιατί καθε σημείο Θυμίζει σκηνικό από ρομαντική ταινία .Αυτό το μέρος λοιπόν διάλεξε και το celebrity travel για να ξετυλίξει μία ιστορία ακόμα. #Βενετία #ταξίδι #εκπομπή #Καλογρίδη #Λυκουρέζος #Κοκλώνης #Mr travel #celebrity travel #ΑΝΤ1 #Venice #trip #fashion #interview @natasa_kalogridi @ant1tv @celebritytravelgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top