Κάτια Δανδουλάκη: Έχω στερηθεί όσα παχαίνουν

Όσα δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξή της

Κάτια Δανδουλάκη: Έχω στερηθεί όσα παχαίνουν

Στην τελευταία της τηλεοτπική συνέντευξη μίλησε για να δαιτηρηθεί στα κιλά της, αλλά και το αν έχει καταφύγει στο κρεβάτι του πλαστικού. Μάλιστα, η Κάτια Δανδουλάκη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην "Λάμψη" αποκαλύπτοντας ένα αστείο περιστατικό που είχε συμβεί στα γυρίσματα της μακροβιότερης σειράς της ελληνικής τηλεόρασης.

Αρχικά, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί πάρα πολύ και στερείται όλα όσα παχαίνουν, ενώ δεν έκρυψε πως έχει κάνει πλαστικές έχοντας πάντα ως στόχο της να μην παραμορφωθεί.

«Όλοι οι άντρες έχουν ένα θέμα, όταν αρχίζουν να αραιώνουν τα μαλλάκια τους βάζουν καρβουνάκι στην κορυφή. Είχαμε, λοιπόν, μια σκηνή με τον Χρήστο Πολίτη που ερχόμουν πίσω από την πλάτη του, τον αγκάλιαζα, ακουμπούσα το πρόσωπό μου πάνω στο κεφαλάκι του και του έλεγα πόσο τον αγαπάω. Γίνεται το πλάνο, μένω ώρα εγώ εκεί επάνω, κάναμε όλον μας τον διάλογο και την ώρα που σηκώνομαι έχω εδώ πέρα μούσι», είπε για τη σειρά του Νίκου Φώσκολου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top