Η Μέγκαν Μαρκλ ονειρευόταν να γίνει η νέα λαίδη Νταϊάνα

«Όχι μόνο για το στυλ της, αλλά και για τη φιλανθρωπική της δράση και τη θεωρούσε πρότυπο»

Η Μέγκαν Μαρκλ ονειρευόταν να γίνει η νέα λαίδη Νταϊάνα

Η Αμερικανίδα Μέγκαν Μαρκλ, η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας, είναι μια νεαρή φιλόδοξη γυναίκα η οποία ονειρευόταν ότι θα γίνει η νέα λαίδη Νταϊάνα, αποκαλύπτει μια βιογραφία της που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη στη Βρετανία. 

Ο Άντριου Μόρτον, συγγραφέας «Νταϊάνα, η αληθινή της ιστορία» που γράφτηκε με βάση τις συνεντεύξεις που πήρε από την ίδια, ασχολήθηκε αυτή τη φορά με την Αμερικανίδα ηθοποιό με την οποία θα παντρευτεί στις 19 Μαΐου ο δεύτερος γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνα. 

Στο βιβλίο του περιγράφει τη γοητεία που ασκούσε η Νταϊάνα στη Μέγκαν και περιγράφει ένα κορίτσι να παρακολουθεί δακρυσμένο τη μετάδοση της κηδείας της Νταϊάνα, αλλά και παλιές κασέτες με τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. 

Η Μέγκαν ενδιαφερόταν για την Νταϊάνα «όχι μόνο για το στυλ της, αλλά και για τη φιλανθρωπική της δράση και τη θεωρούσε πρότυπο», δήλωσαν στον Μόρτον φίλοι της οικογένειας. 

«Την γοήτευε πάντα η βασιλική οικογένεια. Ήθελε να γίνει η πριγκίπισσα Νταϊάνα 2.0», είπε η φίλη της Νινάκι Πρίντι.

Σύμφωνα με τον Μόρτον, η σύγκριση με την Νταϊάνα είναι αναπόφευκτη εξαιτίας του φιλανθρωπικού έργου και των δύο αλλά και του γκλάμουρ που τις περιβάλει. Με τη διαφορά όμως ότι η συνεσταλμένη Νταϊάνα παντρεύτηκε σε ηλικία 20 ετών τον Κάρολο, ενώ η επαγγελματίας ηθοποιός έχει εμφανώς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα 36 της χρόνια. 

«Η Μέγκαν διαθέτει την ισορροπία και την αυτοπεποίθηση τις οποίες δεν είχε η Νταϊάνα όταν μπήκε στη βασιλική οικογένεια. Είναι μια γυναίκα εξοικειωμένη με τις κάμερες, που δεν τις φοβάται», σχολιάζει ο συγγραφέας. «Κατά μία έννοια είναι η γυναίκα που προσπαθούσε να γίνει η Νταϊάνα», εξηγεί. 

Στην ηλικία των 11 ετών η Μέγκαν έστειλε επιστολή στην εταιρεία Procter and Gamble για να της ζητήσει να αλλάξει μια διαφήμιση την οποία θεώρησε σεξιστική και κατάφερε να την πείσει. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top