Τι κι αν περιμέναμε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου της Amy Winehouse; Όπως έγινε γνωστό, η 27χρονη τραγουδίστρια δεν είχε πάρει ναρκωτικά την μοιραία μέρα, ενώ μόνο εικασίες γίνονται για το τι μπορεί να την οδήγησε στον θάνατο.

Εκπρόσωπος της οικογένειας Winehouse ανακοίνωσε πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν κάποια παράνομη ναρκωτική ουσία στον οργανισμό της την ημέρα του θανάτου της. Όπως πρόσθεσε, η τραγουδίστρια είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, ωστόσο, δεν διευκρίνισε αν και κατά πόσον το αλκοόλ έπαιξε ρόλο στον θάνατο της.

«Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων επιβεβαιώνουν ότι στο αίμα της δεν υπήρχαν παράνομες ναρκωτικές ουσίες όταν πέθανε. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπήρχε αλκοόλ στο αίμα της, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό έπαιξε ρόλο στο θάνατό της. Η οικογένεια της Winehouse θέλει να ευχαριστήσει την αστυνομία και τον ιατροδικαστή για την ενημέρωση», αναφέρει χαρακτηριστικά η δήλωση.

Όπως εικάζεται, η Amy«έφυγε» από την στέρηση αλκοόλ, που της προκάλεσε σπασμούς, τους οποίους δεν άντεξε ο καταπονημένος από τις καταχρήσεις οργανισμός της. Άλλωστε, έκανε συχνά εξετάσεις καθώς έπασχε από εμφύσημα, ενώ είχε και ιστορικό σοβαρών λοιμώξεων στο αναπνευστικό.

Στο μεταξύ, οι έρευνες της αστυνομίας για τον θάνατο της 27χρονης σταρ, στις 23 Ιουλίου, συνεχίζονται. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mirror», που επικαλείται σχετικές μαρτυρίες, ντετέκτιβ διερευνούν το ενδεχόμενο η άτυχη τραγουδίστρια να συναντήθηκε με άγνωστης ταυτότητας άντρα λίγες ώρες πριν πεθάνει.

Παράλληλα, ο σωματοφύλακάς της φέρεται να έχει καταθέσει πως εκείνη την ημέρα η Amy έπαιζε ντραμς, ξεσηκώνοντας ολόκληρη την γειτονιά! Mάλιστα, την βρήκε νεκρή όταν πήγε να της κάνει παρατήρηση για την φασαρία...