Η Kate Winslet και τα παιδιά της ήταν ανάμεσα στις διασημότητες που φιλοξενούνταν στην πολυτελέστατη βίλα του Ρίτσαρντ Μπράνσον στην Καραϊβική, οι οποίοι αναγκάστηκαν να φύγουν άρον, άρον όταν ξέσπασε φωτιά στην περιοχή.

Η φωτιά ξέσπασε στο ιδιωτικό νησί του Μπράνσον, όταν έπεσε κεραυνός με αποτέλεσμα οι φλόγες να εξαπλωθούν γρήγορα και να τυλίξουν και την βίλα του.

Η Kate και οι υπόλοιποι φιλοξενούμενοι έφυγαν σου λέει με τις πιτζάμες τους, ενώ η ηθοποιός έγινε και ηρωίδα, αφού κατάφερε να σώσει στο παρά πέντε και την μητέρα του μεγιστάνα.

Εκεί βρισκόταν και ο 29χρονη κόρη του Μπράνσον που είχε σχεδιάσει να κάνει το γάμο της, ενώ σε μια άλλη βίλα λίγο πιο μακριά βρισκόταν ο ίδιος ο μεγιστάνας με τη σύζυγό του και τον γιο του.

Οι εικόνες της καταστροφής είναι αποκαρδιωτικές. Εκεί που παλιότερα ήταν μια από τις πιο πολυτελείς βίλες, υπάρχουν τώρα μόνο στάχτες. Ο Μπράνσον έχασε φωτογραφίες, σημειωματάρια και αρκετά οικογενειακά ενθύμια, αλλά παρ’ όλ’ αυτά το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ότι όλοι είναι καλά.

Η εντυπωσιακή βίλα είχε χτιστεί το 1982 με έντονα τα στοιχεία της αρχιτεκτονικής που συναντά κανείς στο Μπαλί και είχε καταπληκτικές, ανοιχτές κρεβατοκάμαρες με θέα τον ωκεανό.

Μη νομίζετε όμως ότι ο Μπράνσον τα έβαψε μαύρα. Είναι αποφασισμένος να ξαναφτιάξει τη βίλα του το συντομότερο δυνατόν και να την κάνει ακόμα καλύτερη.

Δείτε πώς ήταν και πώς έγινε η βίλα του Μπράνσον.