Ενθουσιασμένη και με πολλές ελπίδες για την πρωτιά αναχώρησε για την Βραζιλία η Σταρ Ελλάς, Ηλιάννα Παπαγεωργίου, προκειμένου να λάβει μέρος στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος»!

Κατευθείαν από... τον γάμο της ξαδέρφης της έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η Ηλιάννα, φορώντας μαύρο φόρεμα, το στέμμα και την κορδέλα της! Εκεί την συνάντησε η κάμερα του Star, στην οποία και μίλησε για τον διαγωνισμό και τα συναισθήματά της.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, άλλα αρκετά προετοιμασμένη για το διαγωνισμό. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά, θα περάσουμε καλά, θα δείξουμε την χώρα μας», δήλωσε η Σταρ Ελλάς, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι την στηρίζουν με αποτέλεσμα να είναι μεταξύ των φαβορί.

Όλες τις αντιπάλους της δεν τις έχει δει πάντως, μιας και είχε δουλειές, όπως είπε. Όπως αποκάλυψε ο σχεδιαστής Θοδωρής Τρανούλης, οι βαλίτσες της Ηλιάννας έχουν 7 τουαλέτες, με εκείνη που θα φορέσει την μεγάλη βραδιά να είναι «ένα παγώνι σε λευκό, με χιλιάδες αστέρια πάνω».

Η Σταρ Ελλάς, πάντως, υποστηρίζει πως σε έναν τέτοιο διαγωνισμό δεν μετράει μόνο η εμφάνιση, ενώ τονίζει πως, είτε χάσει, είτε όχι, ούτε θα στεναχωρηθεί, ούτε θα... χαρεί!