Μπορεί ο Νίκος Ψαράς να μη δίνει συχνά συνε��τεύξεις όταν όμως αποφασίζει να μιλήσει, το κάνει χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

Έτσι λοιπόν σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ ο γοητευτικός ηθοποιός έριξε τα «καρφάκια» του σε κάποιους συναδέλφους: «υπάρχουν καριέρες που έχουν στηθεί από προσωπικές σχέσεις, όπως υπάρχουν και άλλες που έχουν δημιουργηθεί από επαγγελματικές επιλογές» τονίζει.

Τις μπηχτές του ο γοητευτικός μελαχρινός δεν τις πέταξε μόνο για τους συναδέλφους του αλλά και για τα talent show και πιο συγκεκριμένα για την κριτική επιτροπή αυτών: «αρνήθηκα να συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο γιατί δε θέλω να με κρίνει κάποιος που δεν έχει καμία σχέση με το επάγγελμα. Δε μπορώ να ξεκινάω κάτι , να έχω ως πρώτη ύλη την ψυχή μου και κάποιος να μου λέει να βάλω λίγο περισσότερο ψυχή» τονίζει ο ηθοποιός.

Μην τον βλέπετε έτσι σκληρό και αγριεύεστε! Κατά βάθος είναι ρομαντικό και ευαίσθητο αγόρι. Φανταστείτε πως έμεινε στην Αμερική για εξίμισι χρόνια όχι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά λόγω έρωτα: «και άλλες όμως φορές στη ζωή μου έφευγα από σημαντικές δουλειές επειδή δεν μπορούσα να είμαι με τον άνθρωπο που αγαπώ» συμπληρώνει.

Τελικά και οι «σκληροί» λυγίζουν!