Paris Hilton: 'Eχασε το μονόπετρο των αρραβώνων της αξίας 2 εκ. δολαρίων

Σε club στο Μαϊάμι

Η Paris Hilton έχασε το μονόπετρο των αρραβώνων της

Μια άτυχη στιγμή είχε πριν λίγες ημέρες η Paris Hilton όταν βγήκε για να διασκεδάσει σε γνωστό στέκι του Μαϊάμι, όπου έπαιζαν Βρετανοί Djs. Τι έπαθε; Έχασε το αμύθητης αξίας δαχτυλίδι που της χάρισε ο αρραβωνιαστικός της Chris Zylka!

Όπως αναφέρει το Page Six, πρόκειται για ένα διαμαντένιο μονόπετρο 20 καρατίων αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων! Το περιστατικό συνέβη ως εξής. Η χρυσή κληρονόμος καθόταν σε ένα από τα VIP τραπέζια του γνωστού νυχτερινού κέντρου RC Cola Plant- Mana Wynwood με τον μέλλοντα σύζυγό της όταν ενώ διασκέδαζε, το δαχτυλίδι.. γλίστρησε από το δάχτυλό της και έπεσε μέσα σε μία παγωνιέρα στο διπλανό τραπέζι.

Το τεράστιο μονόπετρο τελικά βρέθηκε χάρη στην επιχείρηση αναζήτησης που στήθηκε από το προσωπικό ασφάλειας και μία ομάδα θαμώνων, συμπεριλαμβανομένου του αρραβωνιαστικού της.

Ύστερα από την αναστάτωση που πέρασε, η Paris έκανε μια ανάρτηση στο Twitter στην οποία έγραφε: «Το δαχτυλίδι ήταν τόσο βαρύ και μεγάλο κι ενώ χόρευα κυριολεκτικά έφυγε από το δάχτυλό μου σε μία παγωνιέρα σε άλλο τραπέζι. Από θαύμα ο αρραβωνιαστικός μου το βρήκε προτού το βρει κάποιος άλλος, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το επέστρεφε. Είμαι τόσο τυχερή!».

Τέλος καλό, όλα καλά! Και όλα αυτά λίγο πριν το γάμο, ο οποίος, θα γίνει σύμφωνα με πρόσφατα δημοσίευμα στις 11 Νοεμβρίου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top