Οικογενειακές διακοπές στην Πάτμο, κάνουν οι νεόνυμφοι Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης.

Το ζευγάρι, επέλεξε το "νησί της Αποκάλυψης" για να περάσει μερικές ήρεμες καλοκαιρινές στιγμές, παρέα με τον μονάκριβο γιο τους Θανάση.

Αν και αρχικά, δεν είχαν προγραμματίσει τίποτα για φέτος, ο σοβαρός τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη άλλαξε τα σχέδια των καλοκαιρινών τους διακοπών.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του περιοδικού «Ηello», οι τρεις τους τίμησαν δεόντως τις παραλίες του νησιού. Σχεδόν καθημερινά, πήγαιναν για μπάνιο στο Αγριολίβαδο και τον κοσμοπολίτικο Κάμπο, με τον μικρό Θανάση να είναι συνεχώς το κέντρο της προσοχής τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου ήταν πολύ τρυφερή μαμά, καθώς δεν χαλούσε χατίρι στον μονάκριβο της! Οι δυο τους, παίζανε συνεχώς στην άμμο, ενώ ο μικρός φαίνεται πως έχει κληρονομήσει την κλίση του μπαμπά του στον αθλητισμό, αφού ήθελε να παίξουν όλοι μαζί βόλεϊ.
Όπως είναι φυσικό, κανείς από τους δυο δεν του αντιστάθηκε, με τον Βασίλη Σπανού��η να του δείχνει πώς να πετάει τη μπάλα πάνω από τα δίχτυα του φιλέ.

Κατά τ΄άλλα, εκτός από τα μπάνια, οι διακοπές τους μοιράστηκαν ανάμεσα σε χαλαρές βόλτες στα σοκάκια της Χώρας, αλλά και ξεκούραση στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν.