«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» δεν λένε; αν κρίνουμε πάντως από τα τρυφερά ενσταντανέ της Lopez με τον William Levy, μάλλον έχουν απόλυτο δίκιο!

Μετά το χωρισμό της από τον Mark Anthony, φούντωναν οι φήμες που ήθελαν τη Λατίνα σταρ να έχει ξελογιαστεί από τον Κουβανό συμπρωταγωνιστή της στο videoclip, “I’m into you”.

Εκείνοι δήλωναν «μόνο φίλοι» βέβαια, αλλά αυτό δεν μας εντυπωσιάζει. Αποτελεί συνηθισμένη πρακτική των stars.
Ποιος θα διαψεύσει όμως τον φωτογραφικό φακό; Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν σήμερα όλα τα ξένα tabloids, η χημεία που υπάρχει ανάμεσα σε Lopez και Levy, είναι κάτι παραπάνω από… «φιλική».

Ο φακός τους τσάκωσε στα backstage του videoclip, και οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ… «κοντά». Πιο κοντά δεν γίνεται δηλαδή, αφού εδώ μιλάμε για πασιφανές και ασύστολο φλερτ.
Η 42χρονη σταρ και ο «Λατίνος Brad Pitt» -όπως τον αποκαλούν-, είναι αχώριστοι. Όσο για τη Lopez; λεπτό δεν τον αφήνει σε ησυχία. Όλο τον πασπατεύει.Τι την πλάτη του πιάνει, τι γύρω από το λαιμό τον αρπάζει και κολλάει πάνω του…

Κάποια στιγμή, εκείνος την αγκαλιάζει στοργικά από το χέρι και την κοιτά κατευθείαν στα μάτια!Όλα τα μαρτυρά η γλώσσα του σώματος, που ποτέ δεν λέει ψέμματα.

Τώρα να πούμε ότι αδικούμε την Lopez; θα ήταν ψέματα!...