Ορός της αλήθειας για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: Τι είπε για την Κατερίνα Γερονικολού

Τον συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας

Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έξω από το θέατρο «Λαμπέτη» συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας και του ζήτησε να απαντήσει στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Κατερίνα Γερονικολού.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» του έβαλε τον ορό της αλήθειας και στη συνέχεια τον ρώτησε αν παίζει τίποτα.

«Παίζει η παράσταση Βάφτα μαύρα στο θέατρο Λαμπέτη», είπε ο ηθοποιός.

Όταν ρωτήθηκε γι’ αυτά που ακούγονται σε ότι αφορά τη σχέση του με τη συνάδελφό του απάντησε: «Αυτό που ακούγεται ότι οι παραστάσεις θα συνεχιστούν και μετά το Πάσχα δεν ισχύει, αφού θα τελειώσουμε την Κυριακή των Βαϊων».

Στην ερώτηση για το αν ασχολείται κάποιος με τα προσωπικά δε σέβεται ορισμένα πράγματα δήλωσε: «Δεν είναι θέμα σεβασμού, είναι θέμα δουλειάς. Τη δουλειά σου κάνεις εσύ, τη δουλειά μου κάνω κι εγώ».

Όσο για το αν θα έλεγε ότι είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Γερονικολού αν ήταν μαζί είπε χαρακτηριστικά: «Η παράσταση τελειώνει σε λίγες ημέρες. Όσοι θέλετε να τη δείτε προλαβαίνετε».

Ο Γρηγόρης Μπάκας ανέφερε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη πως σε αντίστοιχη ερώτηση που έκανε πρόσφατα στην Κατερίνα Γερονικολού, εκείνη είχε απαντήσει Ν-Όχι, ο ηθοποιός είπε: «Τι ναι-όχι; Έτσι σου απάντησε; Ε για να σου απάντησε έτσι κάτι θα ξέρει. Αν ήταν ξεκάθαρη απάντηση το ναι-όχι; Και ναι και όχι δεν είναι;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top