Με τον καλό του φίλο και κουμπάρο του Νίκο Θανόπουλο, ο γιος τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνου απολαμβάνει τις διακοπές του στην Σκιάθο.

Η κάμερα εντόπισε τους δύο άνδρες σε καφέ του νησιού, ενώ όπως φάνηκε, ο Νικόλαος δεν άφησε λεπτό από τα χέρια του το κινητό του τηλέφωνο. Αφού η παρέα έκανε την βόλτα της στο νησί, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα τρίτος φίλος τους και όλοι μαζί επέστρεψαν στο σκάφος με το οποίο απολαμβάνουν τις ομορφιές των νησιών των Σποράδων.

Τον προηγούμενο μήνα, ο Νικόλαος βρισκόταν και πάλι στην Ελλάδα για διακοπές μαζί με την σύζυγό του Τατιάνα και φίλους τους. Οι δυο τους επισκέφθηκαν την Σύμη και την Πάτμο, επέστρεψαν για λίγο στο Λονδίνο και εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκονται και πάλι στην χώρα μας.

Το ερχόμενο Σάββατο και άλλα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας αναμένεται να καταφθάσουν για διακοπές στην Ελλάδα. Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ είναι οι επόμενοι που έρχονται και φυσικά θα διαμείνουν στο σπίτι της οικογένειας στο Πόρτο Χέλι. Όπως δήλωσε ο Παύλος, σκοπός του είναι να παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του μήνα και να επισκεφθεί με τα συγγενικά του πρόσωπα, όσο το δυνατόν περισσότερα ελληνικά νησιά.