Αθηνά Οικονομάκου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο χωρίς να το μάθει κανείς – Η πρώτη φωτό που ανέβασε μέσα από το σπίτι της!

Το δημόσιο ευχαριστώ της

Αθηνά Οικονομάκου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Η Αθηνά Οικονομάκου κάτω από άκρα μυστικότητα έφυγε από το μαιευτήριο!

Πέντε μέρες μετά τη γέννηση του γιου της, η ηθοποιός επέστρεψε σπίτι της και απολαμβάνει τις πρώτες της μέρες ως μαμά. Την επιστροφή της σπίτι «πρόδωσε» ένα στιγμιότυπο από τα Insta Stories στο οποίο φαίνεται να κρατάει μια κούπα τσάι με φόντο το σαλόνι της.

Η αμέσως προηγούμενη "ιστορία" που είχε ανεβάσει στο Instagram ήταν 2 μέρες μετά τη γέννηση του γιου τους, μέσα από το μαιευτήριο, για να ευχαριστήσει τους φίλους της για τις ευχές.

Πριν από λίγα λεπτά, μάλιστα, η όμορφη μανούλα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό μια selfie που έβγαλε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, μαζί με ένα τεράστιο λούτρινο αρκουδάκι.

Στη λεζάντα που την συνόδευε, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «No filter, no make up...just happiness! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη ,τις ευχές και την στήριξη σας !!Μα πιο πολύ απ´όλους θέλω να ευχαριστήσω τον καταπληκτικό γιατρό μου Θεόδωρο Λιακάκο, την μοναδική μαία μου Πασχαλιά Γρίβα και τον Όμιλο Ιασώ! #proudnewmommy #dreamcometrue #motherofaprince».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top