Η Jolie γερνάει και της αρέσει: «Το λατρεύω, επειδή αυτό σημαίνει πως ζω»

Όσα είπε σε συνέντευξή της

Η Jolie γερνάει και της αρέσει

Η ομορφιά της είναι αδιαμφισβήτητη και όπως φαίνεται ο χρόνος της φέρεται με αγάπη, έτσι του φέρεται κι εκείνη.

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Angelina Jolie προτιμάει να μην βάφεται, για να μπορεί ο κόσμος να βλέπει στην ψυχή της και τι πραγματικά αισθάνεται.

«Σίγουρα πέρασα κι εγώ τις φάσεις μου όταν ήμουν μικρή και έβαζα τόνους make up σε όλο μου το πρόσωπο, αλλά ήμουν λίγο αγοροκόριτσο. Και μετά έγινα λίγο πανκ. Σήμερα είναι τάση να βάφεις τα μαλλιά σου μπλε, για παράδειγμα. Στις μέρες μου τα έβαφες ξανθά», είπε και συνέχισε: «Εγώ ποτέ δεν έχω πάει στο σπίτι μιας φίλης μου να βαφτούμε. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα πουν, «Ας περάσουμε μια βραδιά που θα φτιάχνουμε η μία τα μαλλιά της άλλης». Ποτέ δεν ήμουν έτσι, αλλά το βρίσκω πολύ γλυκό»

Μίλησε ακόμα και για το πόσο υποκειμενική είναι η ομορφιά: «Το μυαλό είναι η μεγαλύτερη ομορφιά. Όταν βλέπεις κάποιον με φλογερό πνεύμα, αυτό είναι σέξι. Ένας άνθρωπος με συμπόνια, πνεύμα και πάθος δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό. Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσες να φορέσεις ή να βάλεις στο πρόσωπό σου για να καλύψεις το ότι το μυαλό σου είναι κενό και η καρδιά σου σκοτεινή».

«Φοράω μόνο κόκκινο κραγιόν, ένα μαύρο eyeliner και mascara- έχω το πιο βαρετό μακιγιάζ. Και με την κόρη μου έχουμε διαφορετική απόχρωση. Αλλά πλέον έχω καλλυντικά σε περίπτωση που θέλει κάποιος να παίξει», είπε και τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο... γήρας: «Κοιτάζω στον καθρέφτη και βλέπω πως μοιάζω στη μητέρα μου κι αυτό με χαροποιεί. Με βλέπω να γερνάω και το λατρεύω, επειδή αυτό σημαίνει πως ζω- είμαι ζωντανή και μεγαλώνω. Αυτά που βλέπω σε μένα και μου αρέσουν δεν είναι ούτε στο σώμα ούτε στην εμφάνιση. Είναι περισσότερο το ότι βλέπω την οικογένειά μου στο πρόσωπό μου. Βλέπω την ηλικία μου».

 

 

 

Angelina Jolie is known as one of the most beautiful women in the world, but yes, even she’s aging. “I look in the mirror and I see that I look like my mother, and that warms me. I also see myself aging and I love it because it means I’m alive — I’m living and getting older,” the face of @guerlain tells @AngeliqueMarieSerrano in our April issue. “Don’t love having a random dark spot from a pregnancy, sure. I see my flaws. But what I see that I like isn’t about a structure or an appearance. It’s more that I see my family in my face.” More on makeup, her punk-hair moment, and why she’ll never be a girlie girl at the link in bio.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top