Η Ευγενία Δημητροπούλου αποκλειστικά στo Star: «Για μένα ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη»

Δείτε το ρεπορτάζ

Η Ευγενία Δημητροπούλου, υποδύεται την εμβληματική «Στέλλα Βιολάντη» του Γρηγορίου Ξενόπουλου και καθηλώνει το κοινό. Η ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στο Star και την Άννα Σταματιάδου για την παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιώργος Λύρας.

Ήταν μια από τις 700 νύφες του Βούλγαρη, τη γνωρίσαμε στους «Singles», την αγαπήσαμε μέσα από το «ΝΗΣΙ».

Τώρα η Ευγενία Δημητρόπουλου μας γυρνά στη Ζάκυνθο του 1900. Γίνεται η κόρη του Παναγή Βιολάντη, βασανίζεται από τον ίδιο τον πατέρα της και στο τέλος πεθαίνει, επειδή τολμά να ερωτευτεί.

«Το έργο αυτό είναι αριστοτεχνικά γραμμένο από τον Ξενόπουλο. Είναι σχεδόν ένα θρίλερ που εξελίσσεται στα μάτια των θεατών, είναι πολύ ωραίο +24 44 50 είναι μεγάλη χαρά και τιμή να παίζω σε αυτό το θέατρο», λέει η ίδια στο Star.

Μαρίκα Κοτοπούλη και Νίκη Τριανταφυλλίδη είχαν ενσαρκώσει τον ίδιο ρόλο.

«Ευτυχώς ο πατέρας μου δεν έχει καμία σχέση με τον πατέρα έτσι όπως τον βλέπουμε στο έργο, είχα πολύ χαρούμενα και αγαπημένα παιδικά χρόνια».

Στην ερώτηση αν θα έφτανε στα άκρα για τον έρωτα, απαντά: «Για μένα ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη, μου δίνει χαρά έμπνευση, εύχομαι να μην έφτανα ποτέ μέχρι τα όρια της Στέλλας, τη θαυμάζω και την αγαπώ αλλά δεν θα έφτανα μέχρι εκεί».

Μέχρι τέλος Μαρτίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη είναι στο θέατρο Χορν, ενώ Πέμπτη με Κυριακή πρωταγωνιστεί στις «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη» του Πέτρου Ζούλια στο θέατρο Χώρα.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top