Δεν θα υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο ο πρίγκιπας Harry - Κυκλοφόρησε το treiler της ταινίας για τη σχέση του με την Meghan

Τρελά ερωτευμένος δηλώνει ο πρίγκιπας

Πεπεισμένος ότι ο γάμος του με την Meghan Markle θα πετύχει, ο πρίγκηπας Harry δηλώνει ότι δεν πρόκειται να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Την ίδια ώρα, κυκλοφόρησε τρέιλερ από την ταινία που γυρίστηκε με θέμα το ειδύλλιό τους.

Γυμνοί και αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι, ο Χάρι και η Μέγκαν βουλιάζουν στον έρωτά τους. Εκείνος την έχει ζητήσει σε γάμο. Χορεύουν.

Είναι σκηνές από την ταινία που μεταφέρει στην οθόνη το ειδύλλιο του πρίγκηπα και της ηθοποιού. Θα προβληθεί λίγο πριν τον γάμο τους στις 19 Μαϊου. Η ίδια εταιρία παραγωγής είχε κάνει ταινία και το ειδύlλιο του William και της Κate το 2011.

Τρελά ερωτευμένος με τη Μeghan ο Χάρι, είναι σίγουρος ότι ο γάμος τους δεν πρόκειται να αποτύχει. Θέλει να γεράσουν μαζί. Ακολουθώντας λοιπόν, το παράδειγμα του αδελφού του William, δεν θέλει να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο για να εξασφαλίσει την περιουσία του των 30 εκατομμυρίων λιρών.

Η μητέρα του Νταϊάνα πάντως, που δεν είχε προγαμιαίο συμβόλαιο, πάλεψε σκληρά για να διεκδικήσει από τον Κάρολο κάποια ποσά.

O Harry γλίτωσε από νάρκη στο Αφγανιστάν

 

Εκτός από ρομαντικός είναι και ηρωικός ο Χάρι, σύμφωνα τουλάχιστον με μια νέα βιογραφία του. Λέει ότι ο πρίγκηπας, πέρασε ξυστά από μια νάρκη, όταν υπηρετούσε στο Αφγανιστάν το 2007. Οι σύντροφοί του λένε ότι δεν παραπονιόταν ποτέ, ούτε στους 26 βαθμούς κάτω από το μηδέν και ότι αντιμετώπιζε θαρραλέα κάθε αποστολή.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top