Cynthia Nixon: Από το Sex and the City υποψήφια κυβερνήτης της Νέας Υόρκης

Γυμνή νοικοκυρά σε... μεγάλα κέφια η Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Τα μπιμπερό και τα καροτσάκια ήταν για τη… σειρά,  στην πραγματικότητα η δικηγόρος της διάσημης γυναικοπαρέας έχει φίλη την Κλίντον, σκέφτεται να βάλει υποψηφιότητα με τους Δημοκρατικούς και να σταθεί απέναντί στον νυν Κυβερνήτη Άντριου Κουόμο.

Το μικρόβιο της πολιτικής κυλάει χρόνια στις φλέβες της 51χρονης ηθοποιού, Cynthia Nixon. Το 2002 είχε συλληφθεί σε διαδήλωση έξω από το δημαρχείο της Νέας Υόρκης.

  Χιλιάδες υπογραφές και πολλές μάχες χρειάζεται για να πάρει το χρίσμα. Αν εκλεγεί θα είναι η πρώτη γυναίκα και πρώτη ομοφυλόφιλη στο ύπατο αξίωμα. Ο Λευκός Οίκος πάντως, της είναι γνώριμος. Πρόσφατα ενσάρκωσε την Νάνσι Ρίγκαν, σύζυγου του Προέδρου των ΗΠΑ, σε τηλεταινία του National Geographic.

Γυμνή νοικοκυρά σε... μεγάλα κέφια η Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Παντρεύτηκε αλλά όπως φαίνεται δεν… νοικοκυρεύτηκε. Η  Έμιλι Ραταϊκόφσκι εξακολουθεί να ποζάρει να γυμνή και να αναστατώνει τους θαυμαστές της. Τα ρούχα τα τρώνε οι σκόροι

Μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνή στο σπίτι. Αυτά κάνει και δεν ξεκολλάνε οι άντρες. Τα ακούτε νοικοκυρές;

Η Μαρία Μενούνος στο παραδεισένιο baby shower της Κλόε Καρντάσιαν

Αμέτρητα γλυκά, λουλούδια, μπαλόνια… Το baby shower της Κλόε Καρντάσιαν για τον επικείμενο ερχομό της κόρης της θυμίζει ροζ παράδεισο

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους και η δικιά μας Μαρία Μενούνος. Και όπως μαρτυρούν οι selfies και τα βίντεο που ανέβηκαν στα sοcial media το πάρτι ήταν υπέροχο.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του  Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα…

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top