Οσκαρικές διακοπές στην Χαλκιδική για τους αστέρες του Χόλιγουντ

Οι ηθοποιοί θα παραθερίσουν για 7 μέρες σε ένα από τα ομορφότερα θέρετρα της Ελλάδας

Το Όσκαρ φέτος πάει στην Χαλκιδική. Τον Μάϊο  χολιγουντιανοί αστέρες θα κάνουν διακοπές στον ελληνικό επίγειο παράδεισο.

Η Ουρανούπολη της Χαλκιδικής αποκτά άρωμα Χόλιγουντ.  Ο Jimmy Kimmel και οι χρυσοί νικητές των Όσκαρ θα παραθερίσουν για  7 μέρες σε ένα από τα ομορφότερα θέρετρα της Ελλάδας.  Ο κάθε ένας θα έχει τη προσωπική του βίλα με ιδιωτική πισίνα και  παραλία. Τα δωμάτια είναι βασιλικών διαστάσεων και στοιχίζουν μέχρι και 1000 ευρώ τη βραδιά.

Η υπεύθυνη του ξενοδοχείου «Αvaton luxury villas resort», Ναταλία Χατζή εξήγησε στο Star πώς επέλεξαν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αποφασίσαμε πώς τα Όσκαρ θα ήταν ένας καλός τρόπος προβολής του resort και έτσι ήρθαμε σε επαφή μαζί τους. Ξέρουμε ήδη πως θα είναι τρεις από αυτούς που είναι υποψήφιοι. Είναι η Meryl Streepκαι άλλα μεγάλα ονόματα».

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Όσκαρ , βλέπουμε ελληνική εταιρία να φιγουράρει στην λίστα με τα δώρα. Η υπεύθυνη του ξενοδοχείου λέει  αποκλειστικά στο Star ότι θα φροντίσει η διαμονή τους να είναι βουτηγμένη στην πολυτέλεια . Το μενού θα είναι ελληνικό προσαρμοσμένο στα γούστα τους .Όλοι τους θα έχουν προσωπικό μπάτλερ , ιδιωτική θαλαμηγό όπως και ελικόπτερο.

Όσο για το αν θα συνεργαστούν με κάποια ιδιωτική εταιρία security, η ξενοδόχος απάντησε αποκλειστικά στο Star και την Μαρία Τσιλινίκου. «Φροντίζουμε όλοι οι ένοικοι του resort» μας να κάνουν ήρεμες διακοπές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

H Κατάρα Των Όσκαρ. Οι stars που χώρισαν αμέσως αφότου βραβεύτηκαν

Λένε πώς όποιος κερδίζει το πολυπόθητο αγαλματίδιο είναι… καταδικασμένος σε προσωπική δυστυχία. Η κατάρα των όσκαρ για τους νικητές ξεκίνησε με την Barbra Streisand το 1968 . Όταν κέρδισε το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για το Funny Girl χώρισε από τον τότε σύζυγό της Elliott Gould Ακριβώς το ίδιο συνέβη με τις Julia Roberts , Charlize Theron,  Kate Winslet και Sandra Bullock.

Το Όσκαρ «καταστρέφει» καριέρες

Από την ημέρα που η Halle Berry βραβεύτηκε για την ερμηνεία της ως Λετίσια , η καριέρα της πήρε την κατιούσα. Τι και αν έγινε η πρώτη Αφροαμερικανίδα που τιμήθηκε με το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου δεν είχε καμία σημασία. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top