«Jesus Christ Superstar»: Διαδήλωσαν οι ηθοποιοί της παράστασης- «Ο φόβος στην τέχνη δε θα περάσει»

Κόντρα Αμβρόσιου -ΕΡΤ

Οι ηθοποιοί της παράστασης JESUS CHRIST SUPERSTAR διαδήλωσαν έξω από το θέατρο.. αφού οι πολέμιοι της παράστασης έφτασαν μέχρι τα σπίτια τους. Η παράσταση έγινε αφορμή να ξεσπάσει  κόντρα ανάμεσα στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο και την Κρατική τηλεόραση.

Βλάσφημοι» έγραψαν με μαύρη μπογιά έξω από το πατρικό σπίτι της Αντιγόνης Ψυχράμη οι πολέμιοι της παράστασης “Jesus Christ superstar”. Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι ηθοποιοί πέρασαν στην αντεπίθεση και διαδήλωσαν έξω από το θέατρο με σύνθημα ο ΦΟΒΟΣ στην Τέχνη δεν θα περάσει. Οι πολέμιοι της παράστασης συνεχίζουν ωστόσο να διαδηλώνουν έξω από το θέατρο.

Η παράσταση μετρά και 3 μηνύσεις από τους μητροπολίτες Καλαβρύτων, Πειραιώς και Κηθύρων αφού όπως λένε  παρουσιάζουν τον Ιησού ως μέλος της κοινότητας των χίπις

ΚΟΝΤΡΑ ΕΡΤ - ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο και την Κρατική τηλεόραση για εκπομπή με θέμα την παράσταση. Ο Μητροπολίτης, σε ανάρτησή του καταλήγει:«Χριστιανοί μου, κλείστε την ΕΡΤ, είναι απαράδεκτη».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ

Με τη ρητή αναφορά του για κλείσιμο της ΕΡΤ ο μητροπολίτης Αμβρόσιος δυστυχώς κατέταξε τον εαυτό του στους εραστές ενός νέου «μαύρου»… Κρίμα.

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Και ο Μητροπολίτης Πειραιώς μήνυσε την παράσταση για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκεύματος. «Εδώ μιλούμε για μια απαράδεκτη και χυδαία προσβολή της θρησκευτικής μας συνειδήσεως, για μια βάναυση προσβολή της δημοκρατικής μας ελευθερίας, και βέβαια όλα αυτά με την ανοχή κάποιων που θέλουν να εμφανίζονται ως προοδευτικοί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ροκ όπερα μιλάει για την τελευταία εβδομάδα του Ιησού στη γη μέσα από τα μάτια του Ιούδα.

Δείτε ΕΔΩ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top