Dr. Harold Lancer: O δερματολόγος των celebrities αποκαλύπτει τι ετοιμασίες κάνουν πριν τα Όσκαρ

Αποκαλύπτει τα μυστικά τους

Δεν είναι μόνο οι εντυπωσιακές τουαλέτες και τα ακριβά κοσμήματα αυτά που κάνουν τη διαφορά στα Όσκαρ! Αυτό που παίζει μεγάλο ρόλο για τους celebrities είναι το λαμπερό πρόσωπο και η λαμπερή επιδερμίδα!

Για αυτό η κάθε σταρ έχει τον… δερματολόγο της!

Ο Dr. Harold Lancer, o οποίος, μεταξύ άλλων, έχει πελάτισσες τις Margot Robbie, Michelle Williams, Kim Kardashian, Ryan Seacrest και  Victoria Beckham, αποκαλύπτει τι κάνουν οι celebrities λίγο πριν πατήσουν στο κόκκινο χαλί των κινηματογραφικών βραβεία. (Φέτος θα πραγματοποιούν στις 4 Μαρτίου). 

Όπως αναφέρει, η περιποίηση δεν γίνεται την τελευταία στιγμή!

«Συνήθως γνωρίζουν τις υποψηφιότητες πριν ακόμα ανακοινωθούν, οπότε ξεκινούν την προετοιμασία τρεις, τέσσερις ακόμα και έξι μήνες νωρίτερα» αναφέρει ο Dr. Harold Lancer.

Βέβαια, μια εβδομάδα πριν τα Όσκαρ, το ιατρείο του παίρνει «φωτιά».

«Είναι πολύ σημαντικό το πρόσωπο, ο λαιμός και το ντεκολτέ να είναι περιποιημένα» αναφέρει και προσθέτει πως  αν και πολλές συχνά ζητούν ενέσιμες θεραπείες. Ωστόσο, εκείνος προτιμά πρωτίστως ένα καθαρό δέρμα και τη βελτίωση της υφή τους. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες, θεραπείες με λέιζερ ή χημικά peeling.

Την ίδια προσέγγιση έχει και για το πρόσωπο.

O Dr Lancer πιστεύει ότι ακόμη και ο τόνος του δέρματος που συνοδεύεται από μια λαμπερή υφή δημιουργεί μια πιο νεανική και υγιή εμφάνιση από την υπερβολική χρήση του Botox και των ενέσιμων.

Πηγή βίντεο: AP

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top