Συγκλονίζει ο Robbie Williams: Έχω μια αρρώστια στο κεφάλι μου που θέλει να με σκοτώσει

Μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη

O Robbie Williams μιλάει για την κατάθλιψη

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε ο Robbie Williams για τη μάχη που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετά χρόνια με τα προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ο 44χρονος δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη και την χαρακτήρισε «μια αρρώστια στο κεφάλι του που θέλει να τον σκοτώσει».

Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι έχει φτάσει αρκετές φορές κοντά στο θάνατο και συνέκρινε τη ζωή του με εκείνη του George Michael, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα Χριστούγεννα του 2016.

Στην Αυστραλία, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του «The Heavy Entertainment Show tour» είπε ότι φοβάται για τη ζωή του εάν ποτέ μείνει μόνος του.

«Ευτυχώς ή δυστυχώς, εάν αφήσω ανεξέλεγκτη τη ζωή μου εμφανίζω την τάση να σαμποτάρω τα πάντα. Έχω μια αρρώστια στο μυαλό μου που θέλει να με σκοτώσει έτσι πρέπει να είμαι πάντα σε επιφυλακή» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Κάποιες φορές με κυριεύει και κάποιες φορές είναι ένα εργαλείο που χρειάζομαι για να ανέβω στη σκηνή. Μερικές φορές απολαμβάνω μεγάλα διαστήματα ευτυχίας και αυτό είναι υπέροχο. Αλλά τις περισσότερες φορές προσπαθώ να αντιμετωπίσω τις δοκιμές και τις δοκιμασίες με τους δαίμονές μου».

Ο Robbie Williams συνειδητοποίησε ότι έχει πρόβλημα με την κατάθλιψη στα 19, ενώ όπως έχει παραδεχτεί και στο παρελθόν έκανε χρήση σκληρών ναρκωτικών ήδη από τα εφηβικά του χρόνια. Το 2007 έκανε αποτοξίνωση υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν «24 ώρες από το θάνατο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top