Ο πατέρας του Η. Βρεττού αποκλειστικά στο Star: «Ευχόταν να ανοίξει τα μάτια του και να μας δει χαμογελαστούς»

Το μήνυμα του τραγουδιστή πριν το κρίσιμο χειρουργείο

Όλα πήγαν καλά στο τελευταίο και κρισιμότερο χειρουργείο για τον Ηλία Βρεττού.

Η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στην λεκάνη διήρκησε περισσότερο από 3 ώρες. Φανερά συγκινημένος και ανακουφισμένος ο πατέρας του, Βαγγέλης Καραβασίλης μίλησε αποκλειστικά στο Star.

«Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν κατ’ ευχήν σε ότι αφορά την επέμβαση. Ένα πράγμα είπε μόνο και ευχόταν…όταν θα επιστρέψει να ανοίξει τα μάτια του, και όταν θα μπει στο δωμάτιο να μας δει όλους χαμογελαστούς!», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του τραγουδιστή.

Το μήνυμα του Ηλία Βρεττού πριν το κρίσιμο χειρουργείο

Με δύναμη ψυχής λίγο νωρίτερα είχε ανεβάσει στο Instagram μια εικόνα της Παναγίας με το Χριστό στην αγκαλιά της γράφοντας: «Καλημέρα! Καλή εβδομάδα. Πάμε γερά».

 «Ολοκληρώθηκε η επέμβαση του συντριπτικότατου κατάγματος κοτύλης που είναι από τα πλέον δύσκολα κατάγματα, ανατάξαμε με επιτυχία την κοτύλη τέτοια που να του επιτρέπει την άμεση κινητοποίηση και βάδιση του ασθενούς», είπε ο ορθοπαιδικός-χειρουργός, Νικόλαος Πρεβεζάς.

Tο χειρουργείο διήρκησε πάνω από 3 ώρες. Μέχρι να έρθουν τα χαρμόσυνα νέα η Σοφία Φυρού, η σύντροφος του τραγουδιστή , η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο ανέβαινε το δικό της «γολγοθά» ….περίμενε με αγωνία να μάθει πως όλα πήγαν καλά.

Μπορεί όλες οι επεμβάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Ηλίας Βρεττός να ήταν επιτυχημένες , ωστόσο σύμφωνα με τους γιατρούς θα χρειαστούν τουλάχιστον 6 μήνες αποθεραπείες για να επιστρέψει ο αγαπημένος τραγουδιστής πλήρως στην καθημερινότητα του.

«Η πίστη του είναι μεγάλη, ήταν μεγάλη και δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει από το να ευχαριστεί το Θεό. Τώρα περιμένουμε τις φυσικοθεραπείες τα δύσκολα πέρασαν», πρόσθεσε ο πατέρας του καλλιτέχνη.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top