Αντιγόνη Ψυχράμη: Στο στόχαστρο αγνώστων λόγω... Jesus Christ Superstar

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram

Ψυχράμη: Στο στόχαστρο αγνώστων λόγω... Jesus Christ

Η συμμετοχή της στο μιούζικαλ Jesus Christ Superstar, που ανεβαίνει στο θέατρο Ακροπόλ έχει γίνει η αιτία η Αντιγόνη Ψυχράμη, αλλά και η οικογένειά της να βρεθούν στο στόχαστρο αγνώστων.

Μετά τις διαμαρτυρίες που έγιναν έξω από τον θεατρικό χώρο, με κάποιους να ισχυρίζονται ότι το έργο βλαστημά τα Θεία, η ηθοποιός δέχτηκε «επισκέψεις» από αυτούς και στο σπίτι της. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενόχλησαν και την μητέρα της!

«Θα ήθελα να ξέρω πραγματικά πού ζούμε! Δεν έφτανε που άνανδροι πέταξαν φυλλάδια στο σπίτι της μητέρας μου με προσβλητικό περιεχόμενο, τώρα ήρθε και αυτό. Η τέχνη όμως δε φιμώνεται και εγώ συνεχίζω να παίζω σε μια εξαιρετική παράσταση που σέβεται την πίστη και τη θρησκεία. Το Jesus Christ Superstar παρουσιάζεται στο θέατρο Ακροπόλ και όποιος θέλει μπορεί να με βρει εκεί», έγραψε ως λεζάντα κάτω από την φωτογραφία που ανάρτησε και δείχνει την λέξη «βλάσφημοι» γραμμένη στο πεζοδρόμιο κάτω από το σπίτι της με μαύρο σπρέι.

 

 

Θα ήθελα να ξέρω πραγματικά πού ζούμε! Δεν έφτανε που άνανδροι πέταξαν φυλλάδια στο σπίτι της μητέρας μου με προσβλητικό περιεχόμενο, τώρα ήρθε και αυτό. Η τέχνη όμως δε φιμώνεται και εγώ συνεχίζω να παίζω σε μια εξαιρετική παράσταση που σέβεται την πίστη και τη θρησκεία. Το Jesus Christ Super Star παρουσιάζεται στο θέατρο Ακροπόλ και όποιος θέλει μπορεί να με βρει εκεί.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antigoni Psihrami (@antigonipsihrami) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top