Στο πλευρό του Ηλία Βρεττού η σύντροφός του και οι συνάδελφοί του - Την Παρασκευή το πρώτο χειρουργείο

Δείτε τι είπε και ο Χρήστος Μενιδιάτης στο Star

Λεπτό δεν φεύγει από το προσκεφάλι του η σύντροφος του Ηλία Βρεττού, η οποία πήρε εξιτήριο την Τρίτη.

Η Σοφία Φυρού είναι ακόμη σοκαρισμένη καθώς εκείνη οδηγούσε το αυτοκίνητο την ημέρα που έγινε το σοβαρό τροχαίο στην λεωφόρο Ποσειδώνος.  Τρέμει στη ιδέα μήπως  ο τραγουδιστής δεν μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια του. Σήμερα τα ξημερώματα πήγε και πάλι στο νοσοκομείο για να του δώσει κουράγιο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Στο πλευρό του όμως βρίσκονται και συνάδελφοί του. Ανάμεσά τους ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος δήλωσε στην κάμερα του Star ότι ο Ηλίας είναι συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου και τη στήριξή του.

Εντωμεταξύ ο Ηλίας Βρεττός, φανερά καταπονημένος με την πίστη του στο Θεό να τον κρατά δυνατό, βρήκε το κουράγιο να ανεβάσει στο Instagram φωτο από το νοσοκομείο για τους δικούς του ανθρώπους. “Θα παλέψω” γράφει...απ' το κρεβάτι του πόνου με τον νάρθηκα και τη μάσκα του οξυγόνου στο λαιμό του να μαρτυρούν τις εφιαλτικές ώρες  που βιώνει…

Για εκείνον ο αγώνας θα είναι μεγάλος. Δυο χειρουργεία. Αύριο Παρασκευή είναι το πρώτο σε μηρό και βραχίονα και τη Δευτέρα το πιο επικίνδυνο στη λεκάνη. Κάνει έκκληση σε όσους τον αγαπούν να δώσουν αίμα.

Θυμάται τα πάντα και όπως αποκαλύπτει ο μάνατζερ του, Λουκάς Καραγιάννης, στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το STAR ο τραγουδιστής αναγνώρισε το λευκό βανάκι που έκλεισε το δρόμο στην κοπέλα του.

Οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τρία λευκά βαν τα οποία εντόπισαν από τις κάμερες κυκλοφορίας. Μάλιστα και τα τρία οχήματα κινούνταν τον ίδιο χρόνο στον ίδιο ακριβώς οδικό άξονα στον όποιο κινούνταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή.

Οι αστυνομικοί από τα ως τώρα ευρήματα δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο να υπήρξε σύγκρουση με το βαν. Αν κάτι τέτοιο αποδειχθεί θα μιλάμε πια για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top