Συναγερμός στο παλάτι! Έστειλαν φάκελο με λευκή σκόνη στον πρίγκιπα Harry και την Meghan

Στο σημείο έσπευσαν αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής

Έστειλαν επιστολή με λευκή σκόνη στη Meghan και τον Harry

Στο «πόδι» βρίσκεται η αστυνομία στο Λονδίνο και αυτό γιατί  διερευνά μια επιστολή που εστάλη στο παλάτι του Kensington. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστολή  απευθυνόταν στην Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry και περιείχε μια επικίνδυνη λευκή σκόνη.

Η επιστολή στάλθηκε στο παλάτι στις 12 Φεβρουαρίου και παρελήφθη από τους άνδρες ασφαλείας του παλατιού.Εκείνοι εντόπισαν τη σκόνη και ειδοποίησαν τις Αρχές και την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λευκή σκόνη, που υποτίθεται ότι ήταν άνθρακας, ήταν τελικά ακίνδυνη, ενώ το γράμμα περιείχε και ένα ρατσιστικό μήνυμα κατά της Meghan Markle.

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ την ίδια εβδομάδα, όταν η σύζυγος του Donald Trump Jr., Vanessa, άνοιξε ένα φάκελο που περιείχε λευκή σκόνη, αισθάνθηκε ναυτία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης για προληπτικούς λόγους.

Η αστυνομία ερευνά αν υπάρχει σύνδεση των δύο περιστατικών. Η Scotland Yard σύμφωνα με πληροφορίες της Evening Standard,  είναι ιδιαίτερα ανήσυχη καθώς το ζευγάρι θα  παντρευτεί τον Μάιο σε μια τελετή για την οποία ήδη μελετάται η φύλαξή της.

Εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας δήλωσε στο TIME ότι το παλάτι δεν θα σχολιάσει το περιστατικό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top