«Βαρύ» πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κιάμος

Από το δήμο Αθηναίων

πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κιάμος

Μια φωτεινή πινακίδα έξω από το νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Βουλιαγμένης όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος έγινε η αιτία να ρίξει ο Δήμος Αθηναίων βαριά «καμπάνα» της τάξεως των 50.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος, η εν λόγω φωτεινή πινακίδα στον εξωτερικό χώρο του Club 22 υπάρχει εδώ και τουλάχιστον πενήντα μήνες και, σύμφωνα με τον δήμο, οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου αρνούνται να  την απομακρύνουν.

Κατά την εισήγηση που θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο, η επίμαχη πινακίδα εντοπίστηκε σε τρεις αυτοψίες τον Δεκέμβριο του 2013 και τότε συντάχθηκαν τρεις εκθέσεις ελέγχου, ενώ τον Ιανουάριο του επόμενου έτους ειδοποιήθηκε η επιχείρηση για την απομάκρυνσή της, καθώς η λεωφόρος Βουλιαγμένης είναι ένας από τους δρόμους στους οποίους απαγορεύονται οι υπαίθριες διαφημίσεις, σύμφωνα με τον νόμο 3057/2002. Όπως προστίθεται, η επιχείρηση δεν ανταποκρίθηκε, όπως συνέβη και τους πέντε ελέγχους που ακολούθησαν, από τον Ιούλιο του 2014 έως τον Απρίλιο του 2015, ενώ έγιναν άλλες τέσσερις ειδοποιήσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016.

Το πρόστιμο θα πρέπει τώρα να πληρώσει η εταιρία στην οποία ανήκει το νυχτερινό κέντρο, εάν στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο γίνει δεκτή η εισήγηση.

Aπό αυτή την φωτεινή πινακίδα, εκτός απ’ τον Πάνο Κιάμο, έχουν "περάσει" κι άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Αντύπας, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Νίκος Κουρκούλης, αλλά το πρόστιμο δεν αφορά στα πρόσωπά τους, αλλά στην επιχείρηση.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top