Clooney και Alamuddin στηρίζουν τους μαθητές που επέζησαν από το μακελειό στην Φλόριντα

Είναι γνωστή η φιλανθρωπική τους δράση

«Η ζωή των παιδιών μας εξαρτάται από αυτό» ανέφερε σε ανακοίνωσή του κι έτσι ο George Clooney με τη σύζυγό του Amal Alamuddin δωρίζουν το ποσό των 500.000 δολαρίων στο κίνημα «Πορεία για τη ζωή μας».

Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι στις 24 Μαρτίου, θα πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις που εκείνη την ημέρα θα λάβουν χώρα τόσο στους δρόμους της Ουάσινγκτον, αλλά και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ, υπέρ της επιβολής ελέγχων στην οπλοκατοχή, μετά το μακελειό στο Λύκειο της πόλης Πάρκλαντ, στη Φλόριντα.

«Η οικογένειά μας θα είναι εκεί στις 24 Μαρτίου για να σταθεί δίπλα σε αυτή την απίστευτη γενιά νέων ανθρώπων από όλη τη χώρα. Στο όνομα των παιδιών μας, Ελα και Αλεξάντερ, δωρίζουμε 500.000 δολάρια για να βοηθήσουμε τη χρηματοδότηση αυτής της επαναστατικής εκδήλωσης. Οι ζωές των παιδιών μας εξαρτώνται από αυτό», δήλωσε ο γόης του Hollywood, που μαζί με τη μεγαλοδικηγόρο σύζυγό του θα περπατήσουν μαζί με τους νεαρούς μαθητές, στη διαδήλωση της Ουάσινγκτον.

Πολλές άλλες διασημότητες έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους στους μαθητές και στο διάσημο ζεύγος, όπως η Oprah Winfrey και ο Steven Spielberg.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top