Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν σε Καρρά, Γαρμπή και Μενιδιάτη;

Εμφανίζονται στην Ιερά Οδό

Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν σε Καρρά, Γαρμπή, Μενιδιάτη

Άλλο ένα μοναδικό Παρασκευο-Σάββατο σε μια γεμάτη Ιερά Οδό.

O Bασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης, γεμάτοι ενθουσιασμό, ζωντάνια και πολύ κέφι  ξεσήκωσαν τους θαμώνες με ένα πρόγραμμα μεγάλων επιτυχιών στην πιο ελκυστική μουσική σύμπραξη της νυχτερινής Αθήνας για ξεφάντωμα μέχρι το πρωί.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, ξεσηκώνει το κοινό με την γνήσια λαϊκή φωνή του, την αμεσότητά του, την δυνατή του ερμηνεία και τα τραγούδια του.

Η Καίτη Γαρμπή, η diva της ελληνικής δισκογραφίας, αλλά και η Καίτη της καρδιάς μας απογειώνει τους θαμώνες της Ιεράς Οδού... 

Ο Βασίλης Καρράς, ο μεγάλος λαϊκός τροβαδούρος, εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας, με τους αμέτρητους φίλους και θαυμαστές, ξελογιάζει τα βράδια μας. Εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας, με τα διαχρονικά τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα, οι επιτυχίες σπουδαίων ερμηνευτών της ελληνικής δισκογραφίας και φυσικά οι τελευταίες του επιτυχίες δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο!

Αυτή την εβδομάδα την Ιερά Οδό βρέθηκανο Βασίλης Λεβέντης με την σύζυγό του και την παρέα τους. Ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος δε δίστασε να ανέβει στην σκηνή και να τραγουδήσει μαζί με τον Βασίλη Καρρά. Η  Πηγή Δεβετζή με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την παρέα τους καθώς και η Εύα Λάσκαρη.

Μια δοκιμασμένη συνταγή και ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι και γνήσια λαϊκή διασκέδαση υπόσχεται την καλύτερη επιλογή στη νυχτερινή Αθήνα με νύχτες διασκέδασης μέχρι τελικής πτώσης! 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top