Η Sara Harris φόρεσε Celia Kritharioti και πήγε στο πάρτι της British Vogue

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Η fashion features director της βρετανικής Vogue, Sarah Harris, παρεβρέθηκε στο πάρτι της βρετανικής Vogue για τα BAFTA στο ολοκαινούριο location του prive club Annabel's στη Berkeley Square στο Mayfair του Λονδίνου. 

Η Sarah Harris επέλεξε ολοκέντητη mini δημιουργία Celia Kritharioti με κρύσταλλα Swarovski και thigh high boots, τα οποία δημιουργήθηκαν ειδικά για εκείνη. Η fashion features editor της Vogue είχε παρακολουθήσει την πρόσφατη επίδειξη της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι, όπου παρουσίασε τη Συλλογή SS18.

Ετσι, η επιλογή της για το πάρτι της Vogue, που είχε dress code "glamour", ήταν ελληνική με την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη, αστραφτερή και μανγήτισε όλα τα βλέμματα!

"You know it's a good dress when it sparkles long after you do", έγραψε η Sarah Harris για τη συγκεκριμένη ρούχο, το οποίο δημιουργήθηκε με κρύσταλλα Swarovski. 

Το πάρτι συνδιοργάνωσαν ο Edward Enninful, διευθυντής της Vogue μαζί με την Kate Moss, τη Naomi Campbell και τον σκηνοθέτη Steve McQueen. Στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκε η αφρόκρεμα του κινηματογράφου και της μόδας.

Στο πάρτι παρεβρέθηκε και η Σίλια Κριθαριώτη, η οποία ανέβασε φωτογραφία στο instagram με τον διευθυντή της βρετανικής Vogue, Edward Enninful, τη διευθύντρια μόδας, Venetia Scott και την Poppy Kain. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top