Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Βρεττό: «Είναι κρίσιμη η κατάστασή του»

«Φέρει σκελετικές κακώσεις» ανέφερε ο Επιμελητής Β Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης

Ιατρικό ανακοινωθέν για τον Βρεττό

Ένα σοβαρό τροχαίο είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης ο Ηλίας Βρεττός όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία φίλη του καρφώθηκε σε ένα δέντρο.

Ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, Ιωάννης Κούρας, και ο Επιμελητής Β Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης, μίλησαν στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

«Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη. Από τη στιγμή που όπως σας είπα διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση» είπε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Δασκαλάκης και συμπλήρωσε:

«Για το ενδεχόμενο χειρουργείο θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επομένων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη. Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24-48 ώρες.

Αυτή τη στιγμή, επειδή η εικόνα του μπορεί να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη, όπως θα ήταν σε οποιονδήποτε ασθενή, ο οποίος είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τις κακώσεις του ιδίου, αλλά και τις παραμορφώσεις του οχήματος, όπως αυτές μου περιγράφησαν»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top