Η Ναστάζια Μητροπούλου περιγράφει πώς βρέθηκε λιπόθυμη και μέσα στα αίματα

Η πρώην συνεργάτιδα του Θέμου Αναστασιάδη εξηγεί τι ακριβώς συνέβη

Μία περίπου εβδομάδα μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών που την απεικόνιζαν με νάρθηκα στη μύτη και σπασμένα οστά στο πρόσωπο, η Ναστάζια Μητροπούλου εξήγησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» τι ακριβώς συνέβη.

«Είχαμε πάει Ναύπλιο με τη μητέρα μου και γυρίσαμε σπίτι. Εκείνη έφυγε και κατέβηκε στον Γαλατά. Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι λίγο πριν λιποθυμήσω ήταν πως σκεφτόμουν τι ώρα να φτιάξω τσάι στη μητέρα μου. Αυτή είναι η τελευταία μου ανάμνηση. » είπε η πρώην συνεργάτιδα του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά"  και πρόσθεσε: «Ο αδερφός μου ο Βαγγέλης άκουσε ένα μπαμ και αμέσως πήρε τηλέφωνο τη μητέρα μου να έρθει. Θυμάμαι ότι ξύπνησα μέσα στο αμάξι και πως ήμουν γεμάτη αίματα. Τώρα αν λιποθύμησα ή αν απλά γλίστρησα δε θυμάμαι καλά. Υπήρχαν αίματα και πάνω στο παράθυρο και στο πάτωμα. Η μύτη μου είχε στραβώσει αλλά δεν μου το είπαν για να μην στενοχωρηθώ».

H ίδια έδωσε και μία απάντηση σε εκείνους που ανέφεραν πως κάποιος τη χτύπησε επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Δεν έφαγα ούτε κλωτσιές, ούτε μπουνιές και στενοχωρήθηκα που ειπώθηκαν τέτοια πράγματα. Στο χωριό αυτό είμαστε πολύ αγαπημένοι και δεν έχουμε προβλήματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top