Έτσι γυρίστηκαν οι hot σκηνές του Fifty Shades Freed - Η Dakota Johnson τα αποκάλυψε όλα!

Όσα είπε σε συνέντευξή της

Έτσι γυρίστηκαν οι hot σκηνές του Fifty Shades Freed

Το τέλος της τριλογίας του Fifty Shades of Grey παίζεται στους κινηματογράφους και οι γυμνές και hot σκηνές έχουν και πάλι την τιμητική τους.

Για το πώς γυρίστηκαν αυτές και πώς ένιωθε τόσο η ίδια, όσο και ο Mr. Grey μίλησε στην τελευταία της συνέντευξη η Dakota Johnson.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το τρικ του σκηνοθέτη προκειμένου να μην κυκλοφορούν ολόγυμνοι: η Dakota και ο Cristian της μεγάλης οθόνης φοράνε «αόρατα» εσώρουχα, ενώ μάλιστα εκέινη φορούσε δύο, το ένα πάνω από το άλλο, και για να στερεωθούν είχαν χρησιμοποιήσει κόλλα.

«Είναι το ακριβώς αντίθετο του σέξι», ανέφερε.

 

«Αν μπορούσαμε να γυρίσουμε όλες τις ερωτικές σκηνές σε μία μέρα, θα μπαίναμε στο βιβλίο Guiness», αποκάλυψε και συνέχισε: «Όταν κάτι είναι τόσο δύσκολο, πρέπει να το προετοιμάσουμε και να γυρίσουμε μερικά πλάνα από πριν, για να μην αναγκαστούμε να το δουλέψουμε την ώρα των γυρισμάτων που είμαστε πιο ευάλωτοι».

Κι όλο αυτό δεν μπορεί παρά να είναι... αμήχανο! «Όχι, δεν είναι εύκολο. Δεν είναι διασκεδαστικό, δεν είναι φυσιολογικό και δε θα γίνει ποτέ εύκολο», είπε η τηλεοπτική Anastasia Steele.

Προχώρησε σε περαιτέρω αποκαλύψεις για τον... Christian Grey. Όπως είπε η Χολιγουντιανή σταρ, ο ευσεβής πόθος μεγάλης μερίδας του πληθυσμού είχε μαζί του στο πλατό της πρώτης ταινίας έναν ειδικό για να τον κατευθύνει, ενώ στις επόμενες δύο ταινίες και τους δύο πρωταγωνιστές τους βοήθησαν δύο σύμβουλοι, οι οποίοι τους έμαθαν πώς να συμπεριφερθούν και πώς χρησιμοποιούνται ορισμένα αντικείμενα.

«Για να τιμήσουμε την BDSM κοινότητα, έπρεπε να το κάνουμε σωστά», είπε η Dakota.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top