Απεβίωσε ο ηθοποιός Κώστας Τσαπέκος

Σε ηλικία 74 ετών

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Τσαπέκος

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κώστα Τσαπέκου.

Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 74 ετών τα ξημερώματα του Σαββάτου και το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό μέσα από τη σελίδα του στο Facebook,  ο φίλος και κουμπάρος του, Γιώργος Κοτανίδης.

«Προχθές χάσαμε τον Κώστα Τσαπέκο, φίλο και γείτονα από τα παιδικά χρόνια στη Δράμα, φίλο και συνάδελφο στα χρόνια της χούντας και μετά αλλά και κουμπάρο μου στο γάμο με την Κατρίν που τη γνώρισα εξ αιτίας του. Σπούδασε στο "Θέατρο Τέχνης" όπου συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις. Μια σύντομη περίοδο συμμετείχε στο "Ελεύθερο Θέατρο" στο ανέβασμα του "Αλή Ρέτζο" στη Θεσσαλονίκη. Συνεργάστηκε επίσης με τον Γιώργο Αρμένη στο ανέβασμα του έργου "Νταν" του Δημήτρη Κορδάτου.

Το '79 άνοιξε μαζί με τον επίσης πρόωρα χαμένο δραμινό φίλο και συνάδελφο Σταύρο Καλάρογλου, το θρυλικό μπαρ "Dada" στα Εξάρχεια όπου περάσαμε αξέχαστες νύχτες. Εδώ και αρκετά χρόνια είχε αποτραβηχτεί στην Άνδρο όπου δημιούργησε τη "Λαϊκή Σκηνή Άνδρου" και έδωσε εκεί τη δημιουργική του θεατρική ενέργεια. Μήτσος Ευθυμιάδης, Δημήτρης Καμπερίδης, Σταύρος Καλάρογλου, Κώστας Τσαπέκος: έφυγε όλη η θεατρική παρέα από τη γειτονιά στη Δράμα. Μοναξιά. Χαίρε Κώστα Τσαπέκο αξέχαστε φίλε. Συλλυπητήρια στη Χρυσάνθη και στα παιδιά, Αδάμ και Κυβέλη», ανέφερε το μήνυμα που ανήρτησε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top