Νέο look για την Παναγιώτα Βλαντή! Η αλλαγή στην εμφάνιση της ηθοποιού

Πώς σας φαίνεται;

Δείτε το νέο look της Παναγιώτας Βλαντή

Μια αλλαγή στην εμφάνισή της επέλεξε να κάνει η Παναγιώτα Βλαντή. Η ηθοποιός αποφάσισε να αποχωριστεί τα καστανόξανθα μαλλιά που είχε υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα.

Η αποκάλυψη έγινε με αφορμή τις φωτογραφίες της παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Δάνη Κατρανίδη «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» και ανεβαίνει στο ΠΟΛΗ Θέατρο, στις 14 Φεβρουαρίου 2018.

Λέτε όμως να πρόκειται για περούκα για τις ανάγκες του ρόλου της; Ότι κι αν είναι πρέπει να πούμε ότι της πάει πολύ το νέο της look.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

ο έργο παρακολουθεί τη σχέση της Ρίτας, μιας νεαρής κομμώτριας από το Λίβερπουλ και του Δρ. Φρανκ Μπράιαντ, ενός καθηγητή πανεπιστημίου, στη διάρκεια ενός εξαμήνου. Η Ρίτα, δυσαρεστημένη με τη βαρετή καθημερινότητα της δουλειάς της αλλά και την κοινωνική ζωή της, γράφεται στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ο Φρανκ, μεγαλύτερος σε ηλικία και επίτιμος διδάκτωρ πανεπιστημίου, δέχεται να αναλάβει το μάθημα ως ένα συμπλήρωμα στο εισόδημά του.

Η συνάντηση όμως και η γνωριμία τους θα έχει ένα βαθύ αντίκτυπο και στους δύο. Ο Φρανκ θα εντυπωσιαστεί από τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια της Ρίτας και θα αναγκαστεί να επανεξετάσει τις απόψεις του για τη ζωή, ενώ η Ρίτα συνειδητοποιεί ότι η διδασκαλία του Φρανκ της ανοίγει νέους ορίζοντες για μια διαφορετική ζωή που σταδιακά τη γεμίζει αυτοπεποίθηση... Η μοιραία συνάντησή τους θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη και για τους δύο.

Ταυτότητα Παράστασης

Συγγραφέας: Willy Russell

 

Απόδοση: Λίλιαν Δημητρακοπούλου

 

Σκηνοθεσία: Δάνης Κατρανίδης

 

Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης και Παναγιώτα Βλαντή

 

ΠΟΛΗ Θέατρο: Φωκαίας 4 & Αριστοτέλους 87, Πλ. Βικτωρίας, Τηλέφωνο: 211 1828900

 

Πρεμιέρα: 14 Φεβρουαρίου 2018

 

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη στις 18:00, Πέμπτη στις 19:00, Παρασκευή στις 21:00, Σάββατο στις 18:00 και στις 21:00, Κυριακή στις 18:00

Εισιτήρια:13- 18 €

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top