Γιάννα Τερζή: Τι είπε για τη συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision και τον μπαμπά της, Πασχάλη!

Σε ποιους καλλιτέχνες θα ήθελε να γράψει τραγούδι;

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησε η Γιάννα Τερζή, η μία εκ των τριών υποψηφίων του ελληνικού τελικού της Eurovision.

Η καλλιτέχνιδα θα διαγωνιστεί με το τραγούδι «Το όνειρό μου» και όπως είπε πρόκειται για έναν διάλογο ανάσα στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

«Θέλαμε να γράψουμε για την Eurovision και κάθε χρόνο εγώ έχω κάνει απόπειρες για να γράψω τραγούδι για τον μουσικό διαγωνισμό. Όχι για να πάω απαραίτητα εγώ, αλλά και για άλλους καλλιτέχνες», ανέφερε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Με ενδιαφέρει το τραγούδι, δεν δίνω σημασία στην γραφειοκρατία».

Σε ότι αφορά την συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision με την Κύπρο είπε: «Από τη στιγμή που δίνεται η ευκαιρία στην Ελένη να πάει στην Eurovision, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία».

Τι είπε άραγε ο μπαμπάς της, Πασχάλης Τερζής όταν άκουσε το τραγούδι; «Ο μπαμπάς μου χάρηκε γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό τραγούδι. Αυτός κι εγώ έχουμε πολύ αυστηρά κριτήρια στο να μας αρέσουν τραγούδια και καλλιτέχνες. Όταν μου λέει ότι κάτι του αρέσει ξέρω ότι του αρέσει 150% καλό».

Η Γιάννα Τερζή αποκάλυψε πως θα ήθελε να γράψει ένα τραγούδι για την Έλενα Παπαρίζου και τον μπαμπά της.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top