Η σειρά "στήνει" το νέο της, όγδοο κύκλο, αλλά όπως έχει ανακοινωθεί στο ''Suits'' δε θα δούμε την Meghan Markle, ούτε και τον Patrick J. Adams. μιας και η πρώτη... θα τα παρατήσει όλα και θα γίνει πριγκίπισσα και ο δεύτερος... κανείς δεν ξέρει.

Τη θέση της Markle θα πάρει η Katherine Heigl, όπως έγινε γνωστό, που θα υποδυθεί την Samantha Wheeler, μία νέα συνεργάτιδα της Pearson Specter Litt, όπως δημοσιεύει η Hollywood Reporter. 

Στις πρώτες της δηλώσεις, η Heigl δηλώνει ενθουσιασμένη που μπαίνει σε μια σειρά που λατρεύει και που παρακολουθεί φανατικά από το πρώτο επεισόδιο.

''Εκ μέρους της ομάδας του ''Suits'', είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που καλωσορίζω την Katherine Heigl στην οικογένεια μας. Πάντα ήμουν μεγάος θαυμαστής της δουλειάς της και χάρηκα που έμαθα πως είναι μεγάλη φαν της σειράς. Ανυπομονώ να έρθει να παίξει με το υπόλοιπο καστ και το συνεργείο. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον Harvey, τον Louis, την Donna και τον Alex αφού η Samantha Wheeler θα είναι μια απειλή στο status quo τους'', δήλωσε ο δημιουργός της σειράς, Aaron Korsh.

Άγνωστο παραμένει ποιος ''αντικαταστήσει'' τον Mike (δηλαδή τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Adams).