Θεοδώρα Βουτσά: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στην κορούλα της!

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας ΄

Θεοδώρα Βουτσά: Ο τοκετός και το όνομα της μικρής

Η ευτυχία της Θεοδώρας Βουτσά και του Νίκου Πατινιωτάκη, ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους, στις 13 Ιανουαρίου.

Η κόρη του Κώστα Βουτσά παραχώρησε συνέντευξη RealLife και μίλησε για την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της

 «Έχουμε πάθει έρωτα. Έχει τρελή προσωπικότητα η κόρη μας. Η μικρή μας έχει ταμπεραμέντο!», είπε η Θεοδώρα και στη συνέχεια μίλησε για την ημέρα που έφερε στον κόσμο την μικρή της.

 «Ήρθε πολύ γρήγορα στον κόσμο το μωρό. Ο Νίκος ήταν δίπλα μου όπως και η μαία. Δεν έγινε σε νοσοκομείο αλλά σε ειδικό κέντρο μόνο με μαίες και χωρίς γιατρούς. Έτσι είναι το ολλανδικό σύστημα. Το ίδιο βράδυ γυρίσαμε στο σπίτι και από τότε άλλαξε ο κόσμος μας. Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο πρωτόγνωρο, αλλά ταυτόχρονα και τόσο οικείο συναίσθημα. Είναι τρελό να βλέπω την εκδήλωση της αγάπης μου για το Νίκο σε ένα τόσο υπέροχο και μοναδικό πλάσμα!».

Η ηθοποιός αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσουν στο παιδί τους. «Θα τη βγάλουμε Ηλέκτρα-Κωνσταντίνα. Και οι δύο παππούδες, Κώστας και Σταύρος, έχουν τρελαθεί. Η μητέρα μου ήρθε στο Άμστερνταμ για να είναι μαζί μας. Όταν γεννήθηκε η Ηλέκτρα, ήταν στο τηλέφωνο με τον Βουτσά και έκλαιγαν μαζί. Ο πατέρας μου είχε εκστασιαστεί που είναι κορίτσι. Έλεγε στο Νίκο πόσο τυχερός είναι που έχει κόρη!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top